Detta har hänt i ”Ally McBeal”

Foto: TV 4
Ally kysser Ling. Skandal, eller hur?
NÖJE

Sedan ”Ally McBeal” startade i svensk tv den 23 februari 1998 har vi fått se drygt 20 avsnitt per år. Men minns du godbitarna?

Ally börjar på firman och hittar sin evige kärlek Billy där, han är gift med Georgia och hon och Ally kommer fram till att de hatar varann. Ally dejtar en kollega till Renée och en krokimodell och går på kickboxning och i terapi hos Tracey Clark, läkaren Greg dyker upp i hennes liv och försvinner.

Nelle börjar på firman och alla hatar henne, Ling är hennes klient och så småningom blir Ling anställd.

Nelle och John börjar småflirta och John skaffar grodan Stefan som råkar bli tillagad på en kinesisk restaurang. Ally dejtar bland annat en riktig mes som hon avfärdar genom att spela lesbisk och kyssa Georgia. Richard och Ling blir ett märkligt par och Greg dyker upp igen och han och Ally blir ett par, men så kysser Ally Billy och berättar det för Greg.

Ally hyr en eskort av Ling för att göra Greg svartsjuk och Fish får slutligen Ling i säng och Ally har Al Green-hallucinationer.

Ally har tillfälligt sex i en biltvätt och Ling och hon kysser varann. Nelle gillar smisk och John försöker smiska henne. Billy blir mansgris och bleker håret och Georgia kysser en man som visar sig vara Allys pappa och Ling har fejkat sina orgasmer med Fish och Georgia slutar på firman. Elaine försöker adoptera ett barn och Ally dejtar en hemlös kille och så funderar hon över om det kanske är John som är den rätte för henne.

Ally blir kysst av en kille som jobbar på ett kafé men han är domare och John tycker att Nelle är en snobb och de gör slut och Billy hallucinerar och det visar sig att han har en hjärntumör och han dör knall och fall i rätten. En ny kille börjar på firman och Ally har cybersex med en kille som visar sig vara 16 år, sen dejtar hon Brian och och Nelle ber om ursäkt för sitt beteende och Ally och hennes far blir sams och sjunger duett.