Luuks vilda pusskalas

Kristian blev galans kung

1 av 2
puss Lucky luuk När Kristian Luuk i går kväll tog emot priset för bästa tv-personlighet för tredje året i radkunde han inte hålla tillbaka känslorna. I en het omfamning gav han galans värd Lasse Anrell en blöt kyss. På munnen.
NÖJE

Alla älskar Kristian Luuk.

När han gick upp för att hämta priset för årets tv-personlighet besvarade han känslorna.

Lasse Anrell fick en blöt kyss rätt på munnen.

Det vara bara början. En liten stund senare stod han på scenen igen. Den här gången för att ta emot priset för bästa underhållningsprogram. I går var Kristian Luuk störst i tv-världen. Det första han gjorde var att ringa fru Luuk.

Ringde till Fru Luuk

- Hon är mitt största stöd. Hon hade redan gått in på hemsidan och kollat in oss.

Då kunde hon också se honom ta emot priset för årets tv-personlighet. För osannolika tredje året i rad.

- Det är väldigt kul. Jag menar, om det var ett jurypris är det en sak. Men nu är det ju läsarna som röstat.

Firade med hela redaktionen

Kristian Luuk var på ett strålande humör i går. Kanske mest av allt för att han fick dela priset för årets underhållningsprogram med sina medarbetare.

- Det här är en stor grej. Redaktionen har varit här varje år och sett mig ta emot pris på scen. Men de har aldrig själva fått gå upp. Nu fick de också pris och det känns jävligt skönt.

Framför allt är det en kick för självförtroendet. Efter tre år i "Sen kväll med Luuk" händer det fortfarande att han känner sig obekväm i rampljuset.

- Ibland händer det att man tänker: "När ska de avslöja bluffen?" Men nu känner jag att jag kanske förtjänar det här priset.

Priserna ska han ställa på hemmakontoret bredvid de två andra.

- Ibland händer det att jag känner mig lite nere när jag sitter där. Då kan jag titta upp på glaspriserna och känna mig lite bättre. Det är faktiskt sant.

Nu behöver han inte längre tvivla på sin storhet.

Mikael Jansson

ARTIKELN HANDLAR OM