- Jag har en massa olika killar

NÖJE

Hon skryter om sina älskare.

Och simulerar orgasm på nya skivan.

- Jag är singel och njuter av det, säger Janet Jackson.

Aftonbladets Martin Gelin träffade Janet Jackson, som berättade att hon själv vill ragga upp sina killar.

Hon sitter i en fåtölj på Grand Hotel i Stockholm. Vårsolen skiner rakt i hennes ansikte och det kurrar om magen.

- Jag har inte hunnit äta ordentligt.

Hon skrattar generat och berättar om livet efter skilsmässan från Rene Elizondo, som hon var gift med i 13 år.

- Jag har ingen pojkvän nu, jag är inte ute efter något fast förhållande. Jag har en massa olika killar. Det är jättespännande, för det är första gången i mitt liv jag kan leva så, säger Janet.

Hon ligger naken på en säng

- Jag brukar gå ut med mina tjejkompisar. De blir alltid arga på mig för att jag inte fattar när killar är intresserade av mig. Men jag måste ragga upp en kille själv, annars kan jag inte bli kär i honom.

På omslaget till nya singeln "All for you" ligger Janet naken i en säng, endast täckt av en bit duntäcke. Och på det kommande albumet sjunger hon "I wanna kiss you, suck you, feel you deep inside me, I wanna make you come".

Hon är inte blyg.

- Jag brukar vara ensam i studion, tända några ljus, ta av mig lite kläder. Ibland knäpper jag upp några knappar på byxorna, resten får du räkna ut själv, säger hon.

Du har ofta pratat om att skaffa barn, hur känns det nu?

- Jag har alltid tänkt att jag snart ska bli mamma. Men jag är orolig att inte räcka till. Det värsta man kan göra är att försumma sina barn. Jag hade åtta syskon och skulle gärna vilja få lika många barn själv, men just nu är det ingen panik, säger hon.

När träffade du din bror Michael senast?

- Åh, det var faktiskt ett tag sedan. Vi pratade i telefon häromveckan men vi har inte setts på länge. Han är så upptagen med sitt nya album.

Har du hört något från hans kommande skiva?

- Nej, han låter mig inte höra något förrän den är färdigt. Han är så perfektionistisk att det nästan är sjukt. Visst, man ska aldrig göra saker halvdana, men man måste sätta en gräns för när man är färdig och sedan nöja sig med det.

Vad gjorde ni senast ni träffades?

- Vi satt bara ner och pratade. Skrattade åt gamla minnen, som när vi var små och brukade leka i föräldrarnas trädgård. Vi hade ju praktiskt taget ett eget zoo, och jag och Michael kunde gå omkring hela dagarna och titta på alla djuren.

Ni är båda extremt duktiga dansare. Hur är det när du går ut, dansar du mycket då?

- Javisst! Jag var på en klubb i Zürich i fredags och dansade hela natten. Jag kom inte hem förrän solen gått upp. Jag dansar till all musik, house, r"n"b, hiphop, drum"n"bass.

Men du tränar varje morgon?

- Sex dagar i veckan. Jag går upp klockan sex och tränar två timmar med min tränare Tony. Vi jobbar, lyfter tyngder och sådant. Jag gillar mest att ligga ner och göra ryggövningar. Det är skönt.

Den 23 april släpps nya albumet och i sommar blir det turné i USA och sedan Europa.

- Så fort jag kommer tillbaka till USA börjar vi repetera den nya liveshowen. Sedan kommer jag tillbaka hit på turnén och då kommer ingen att bli besviken.

Tuffa dagar i Sverige

Martin Gelin

ARTIKELN HANDLAR OM