Britney och Justin på shoppingtur

Kärleksparet har inte bara musik som gemensamt intresse

1 av 2
NÖJE

Det är inte bara kärleken som binder det unga popparet Britney Spears och Justin Timberlake från gruppen 'N sync samman, utan även deras intresse för kläder.

- Jag är en fanatisk shoppare, säger den 19-åriga popstjärnan.

Nyligen var paret ute och shoppade i butikerna runt om i New York. Stjärnorna avslöjade då bland annat att deras favoritfärg just nu är babyblått. Britney tycker dessutom att allt som glittrar är häftigt.

- Jag är fanatisk, min smak ändrar sig från vecka till vecka. Ena minuten är det ghetto, nästa glitter, och nästa rock eller grunge och efter det märkeskläder... berättar Britney.

- Mode är ett sätt att uttrycka sig, man kan visa hur man känner sig genom kläderna, säger Justin.

Mycket att handla för

Och visst har de råd med alla dyra kläder. Båda har under de senaste åren tjänat fantasisummor. Britneys senaste album ”Oops.. I Did It Again” har sålt enormt mycket, enbart i USA i över 8 miljoner exemplar. Nyligen signerade även Britney Spears ett kontrakt med Pepsi som gav miljontals dollar.

Pengar kanske inte kan köpa lycka. Men de hjälper till, berättar stjärnorna:

- Om jag är ledsen kan jag gå ut och köpa ett par snygga skor och så känner jag mig bättre igen. Det är konstigt, säger Britney.

Tjänar på boken

Men musik och reklam är inte det enda Britney tjänar pengar på.

Popstjärnan och hennes mamma Lynne Spears har även skrivit en bok tillsammans som ges ut i England och USA nästa månad.

Och Justin Timberlake följer flickvännen Britneys spår. Snart kommer även han ut med en egen bok ”Timberlake novel”. För alla fans som väntar på Britney’s nästa skiva kommer den att vara klar om några månader.

WEBB-TV:

Malin Lagerlöf