TV 3 letar ny bar till ”Baren”

...och i går blev Karin utröstad

NÖJE

Det blir en ny säsong av "Baren".

Och till hösten letar dokusåpan nya lokaler.

- Vi kanske kan vara i en förort eller i en annan stad. Vi är öppna för alla förslag, säger programledaren Robert Aschberg.

Foto: TV 3
"Och du åker ut" I gårdagens avsnitt av "Baren" blev Karin Delkvist utröstad. Det betyder att Alex Stevic möter Tommy Öhver i nästa veckas final. Nu har det även blivit klart att "Baren" fortsätter till hösten.

I går avslöjade Robert Aschberg i direktsändning att TV3:s populära dokusåpa "Baren" fortsätter i höst. Sannolikt kommer han själv fortsätta som programledare.

Däremot kanske lokalerna blir nya.

Letar alternativa lokaler

- Vi vill se om det finns alternativ, om vi kan utveckla det vidare. Men det är inte säkert att vi flyttar, säger Robert Aschberg.

Gamla Stans Bryggerier, där "Baren" spelas in, har tidigare i år haft problem med sitt alkoholtillstånd. Krogen blev av med sina rättigheter i mitten av januari för att dokusåpan var för stökig - men fick tillbaka dem igen. Ärendet bollades därefter vidare till länsrätten.

- Att vi söker nya lokaler har ingenting med det att göra. Jag vet inte ens var ärendet ligger just nu, säger Robert Aschberg.

Rekordmånga röstade

I går kväll blev det också klart att Tommy Öhver får möta Alex Stevic i finalen på lördag.

Men det var jämnt mellan Alex och Karin Delkvist som röstades ut - endast cirka 4 000 röster skilde dem åt. Omröstningen slog rekord med nära 155 000 röster.

- Det känns inte så jobbigt att åka ur eftersom siffrorna var så jämna, sa Karin Delkvist direkt efter programmet.

Vem tror du kommer att vinna miljonen?

- Alex kanske är lite starkare, men man vet aldrig. Man blir förvånad hela tiden.

Vad är det första du gör utan kamerabevakning?

- Går ut på krogen med några kompisar, och självklart med Sony.

Lisa Abrahamsson