Titta, Jennifer Lopez i kort hår

Superstjärnan kom till premiären av filmen "Angel eyes" med helt ny stil

NÖJE

HONOLULU

Hårresande, Jennifer Lopez.

Stjärnan har övergett sin vanliga frisyr.

Nu satsar hon på korkskruvskrull à la Jennifer Brown.

Foto: SCANPIX
ny film, ny frisyr, ny pojkvän Superstjärnan Jennifer Lopez har mycket på gång just nu. Till världspremiären av thrillern "Angel eyes", där Lopez spelar den kvinnliga huvudrollen, kom hon med kortklippt hår och pojkvännen Chris Judd.

Looken, om än i något långhårigare variant, finns med i videon till senaste singeln "Play", som just nu ligger på tolfte plats på den svenska singellistan.

Pojkvännen också ny

Häromdagen visade hon upp sin nya stil i verkligheten när hon anlände till världspremiären i Los Angeles på thrillern "Angel eyes" tillsammans med nye pojkvännen Chris Judd.

Flera fans fick en chans att studera lockarna på nära håll när Lopez - som tidigare beskyllts för divalater - hoppade ur sin limousine utanför Egyptian Theatre på Hollywood Boulevard. I stället för att promenera uppför den röda mattan balanserade stjärnan på stilettklackar först åt motsatt håll för att möta de flera hundra beundrare som samlats i hopp om att få en skymt av den kvinnliga huvudrollsinnehavaren.

Hon viftade bort sina livvakter och pr-assistenter med orden:

- Vänta här, jag har några fans att prata med.

Lopez har det allt annat än lugnt just nu.

Förutom lanseringen av "Angel eyes" - där hon spelar en kvinnlig polis som får en oväntad beskyddare - är hon mitt uppe i inspelningen av dramat "Enough". Där spelar hon en misshandlad kvinna som till slut slår tillbaka.

Någon vila i sommar kan Lopez inte räkna med.

I stället väntar då den planerade turnén.

Fem miljoner sålda album

Hennes karriär som popstjärna går till och med bättre än filmsatsningen.

Senaste albumet "J.Lo" har sålt i fem miljoner exemplar och intresset för hennes konserter är rekordstort.

Som om inte det vore nog har hon just åtagit sig arbetet med att producera en komediserie för tv baserad på hennes familj och hennes uppväxt i Bronx, New York.

- Jag gillar utmaningar. Vare sig det gäller musik, tv eller film handlar det ändå om att uttrycka sig, har hon sagt till Aftonbladet.

Det är precis som med frisyren.

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM