Claes Malmberg tar över efter Kronér

Blir ny medlem i Triple&Touch

Foto: LEIF HALLBERG
Trio igen Showgruppen Triple & Touch gör skäl för namnet igen. Nu tar Claes Malmberg över den tredje platsen efter Lasse Kronér. "Kanske sjunger jag något bara för att jäklas", är Malmbergs kommentar till det något oväntade inhoppet.
NÖJE

Lasse Kronér hoppade av.

Nu blir Claes Malmberg ny familjemedlem i showgruppen Triple&Touch.

- Ja, jag är väl någon sorts oäkta son i sammanhanget, säger han.

Lasse Kronér hoppade av för två år sedan.

För två år sedan tog Lasse Kronér jobbet som programledare för "Bingolotto".

Triple&Touch blev helt plötsligt en duo med Ken Wennerholm och Göran Rudbo i frontposition.

Men inför höstens stora turné klämmer en ny förmåga in sig i sällskapet: Claes Malmberg.

- Man kan kanske kalla mig för adoptivsonen i sällskapet. På det sättet ingår jag väl i familjen även om de nog får stå ut med att jag inte stämmer in i barbershop-sången - om du förstår vad jag menar, säger han.

Showen "En krogshow i stereo" har premiär i Kalmar den 20 september och fortsätter sedan sin resa genom landet i två månader.

Därefter följer en julshow på Trägår"n i Göteborg.

Förutom Triple&Touch och Claes Malmberg medverkar bland andra en gospelkör och showgruppens musikaliska motor - gruppen Bandmaskinen.

Claes Malmberg gör just nu succé i föreställningen "Maken till fruar" tillsammans med bland andra Robert Gustafsson och Suzanne Reuter på Oscarsteatern i Stockholm.

"Kanske sjunger jag något"

Men han har redan börjat spåna på nummer i Triple&Touch-showen.

- Jag har inte bestämt något än. Kanske sjunger jag något bara för att jäklas. Men förmodligen blir det också något stå upp-nummer, säger Claes Malmberg.

Skjuter upp Nepal-resa

Showen tvingar honom att ändra planerna för hösten. Claes Malmberg är övertygad buddhist och hade tänkt göra en resa till Nepal och Bhutan - en tripp han skjuter på till nästa vår.

Dan Panas