All Saints-stjärnan: - Jag är pank

Melanie Blatt har förlorat 60 mijoner kronor

NÖJE

LONDON

De var ett av världens populäraste tjejband, sålde elva miljoner skivor över hela världen och skrev lukrativa sponsorkontrakt.

Ändå är Melanie Blatt i All Saints pank - bara fyra månader efter bandets splittring.

Foto: MATS STRAND
All Saints innan de splittrades.

Det beräknas att Mel, 25, dragit in ungefär fyra miljoner pund - cirka 60 miljoner kronor - under den succéfyllda karriären med All Saints.

Men i januari i år rök de fyra tjejerna ihop och slutade prata med varandra. Systrarna Nicole och Natalie Appleton gick åt sitt håll, Melanie Blatt och Shaznay Lewis åt sitt.

Mel trodde att hon hade sitt på det torra, men miljonförmögenheten är redan borta.

- Jag hade planerat att dra mig tillbaka från musiken. Jag ville bli hemmafru och skulle ha älskat att diska, städa, laga mat och ta min dotter till skolan, men tyvärr är det omöjligt, säger hon till Daily Mail.

"De gjorde enorma pengar på oss"

Hon hävdar att hon nu måste starta från ruta ett och tänker börja spela in skivor med pojkvännen Stuart Zender.

- Jag behöver pengar. Jag måste försörja mig och min dotter. Jag vill inte sjunga mer, men mitt bankkonto säger att jag måste, påstår hon.

Mel äger ett hus i Hampstead i nordvästra London och har också köpt ett hus i Frankrike åt sina föräldrar, så hon behöver knappast sova på gatan.

- Det sorgliga är också att en massa människor på skivbolaget gjorde enorma pengar på All Saints, utan att vi fick del av det, säger hon .

Hon har nu också blivit erbjuden 30 miljoner kronor för att skriva en bok, "Life with the Appletons", för att berätta om hur det var att jobba ihop med de två systrarna.

Peter Wennman