Nyheterna på nöjet

Välkommen till nya aftonbladet.se!

NÖJE

Du som är en van besökare på aftonbladet.se märker nog att nöjet inte riktigt ser ut som tidigare i dag.

Men lugn - inget har försvunnit.

Och tanken är att det, när du väl vant dig, ska bli ännu lättare än tidigare att hitta de nyheter du söker.

Den största förändringen är kanske att du numera kan hitta vår fredagsbilaga Puls under nöjet.

Det är ju faktiskt där den hör hemma. Det kommer också att göra det enklare och smidigare för oss att använda artiklarna - och, i längden, för dig att hitta dem.

Du kommer fortfarande att kunna läsa alla längre intervjuer med musik- och filmstjärnor, kolla in recensioner, lyssna på låtar och se filmtrailers, och debattera Virtanens Innelista på aftonbladet.se.

Nya sidor

Vi har också lagt till flera nya sidor. På underavdelningarna film, tv och musik kommer du att kunna hitta de senaste dagarnas artiklar om just ditt favoritämne. Där kan du också hitta de musikvideos, filmtrailers och låtar vi har lagt ut för förhandstittar på sajten.

arkivsidan hittar du chattar och specialsatsningar. Vill du se artisterna från årets Rockbjörnsgala spela? Eller läsa om Hultsfred -99? Eller veta vad Ulf Lundell egentligen skrev när han var här och chattade? Kolla där!

Topplistesajten samlar alla våra listor på en sida. Och du vet väl att du numera kan lyssna på låtarna på svenska cd- och singeltoppen?

Och glöm inte vår nya avdelning Kändisliv där vi har järnkoll på de senaste kändisnyheterna - från London, Hollywood, Trollhättan, Stockholm...

Ha tålamod...

Det här är en ganska stor förändring, och vi har fler saker på gång, det lovar vi. Vi har inte slängt in allt nytt på en gång.

Redan under de närmaste veckorna kommer mycket spännande att hända på sajten.

Att göra om så här mycket på en gång är förstås ett hästjobb. Vi har alla jobbat stenhårt för att få sajten att fungera felfritt. Men det finns alltid fel som man inte ser förrän den är ute i ”verkligheten”. Därför ber vi om ursäkt om det är lite barnsjukdomar under helgen.

Vi jobbar på det!

Och kom ihåg att lämna dina synpunkter på den nya sajten till nöjesredaktionen! Du kan nå oss alla på mejladressen [email protected].

Mattias Källman