”Jag kallades alltid pryd”

Jessica Simpson om oskulden, kylskåpet och annat från Puls frågelåda

NÖJE

Mini-Britney har blivit Mini-Jennifer.

Den blonda popprinsessan från Texas har blivit lite hårdare, lite sexigare, lite mer r"n"b.

När hon besökte Sverige utsattes hon för Puls frågelåda.

Jessica Simpson vill numera framstå som vuxen och sexig. Jodå.

Jessica Simpson ser ut som en fjortisversion av Jennifer Lopez. Hon har jättelågt skurna jeans, Dior-sandaler, tonade solbrillor och lockigt, brunblont hårsvall. Det är alltså inte bara melodin i hennes nya singel "Irresistible" som påminner om J.Lo.

Det är slut med den snälla och söta Jessica, får jag veta. Inga blommor i håret. Nu är hon vuxen och sexig.

Hon fnissar lite åt den röda, ganska roliga frågelådan och börjar plocka frågor.

Vilket är ditt tidigaste minne?

- När min lillasyster föddes. Jag var 4 år och jag minns allt. Jag minns när vi åkte till sjukhuset, när jag tittade genom glaset och så var plötsligt min egen syster där!

Vad gör dig riktigt förbannad?

- Om en kille skulle vara otrogen mot mig. Jag är väldigt, väldigt trogen, och tycker att det är väldigt viktigt med tillit i ett förhållande.

Är du fortfarande ihop med Nick från 98 Degrees?

- Vi har bara träffats två gånger på tre månader. Vårt förhållande kom till en fas där det bara blev problematiskt. Jag kände mig ledsen så fort jag inte var med honom, och kunde inte fokusera på min karriär. Så nu vill jag kunna tänka lite mer på mig själv. Men jag är fortfarande jättekär i honom.

Vad tycker du är riktigt romantiskt?

- Kärleksbrev. Det är det bästa jag vet. Det är finare än en diamant eller vilken present som helst. Att veta att killen har suttit ner och tagit sig tid och funderat på vad han ska säga till mig. Åh, jag älskar kärleksbrev.

Vilket val i livet ångrar du mest?

- Att jag inte spenderade tillräckligt mycket tid med att plugga, inte var tillräckligt uppmärksam i skolan. Det var så många som kallade mig dum blondin så jag struntade i skolan, och gick på den myten. Fast egentligen är jag inte alls dum blondin, jag är väldigt smart, väldigt vis.

Vad har du i ditt kylskåp?

- Ingenting just nu, faktiskt. Jag har precis flyttat till ett nytt hus. Jag har bott i LA i tre år med mina föräldrar, men nu har jag köpt mitt eget hus i Beverly Hills, och allt är helt nytt, alla möbler och hela köket och kylskåpet och allt. Så fort jag kommer tillbaka till USA måste jag gå direkt till livsmedelsaffären.

Vad ska du köpa då?

- Jag ska köpa massor av Cola light, massor av frukt och grönsaker. Men jag är så dålig på att laga mat, typ spaghetti, macaroni & cheese, mackor, det är allt jag kan göra, haha.

Vad brukade du bli retad för i skolan?

- Jag kallades alltid pryd. Alla andra låg med en massa killar, men jag ville inte vara med på den leken, så tjejerna brukade reta mig för det. Men jag tog det mest som en komplimang. Jag är verkligen glad att jag inte gjorde något med de killarna för de var inte värda det.

Du kommer inte att göra det förrän du gifter dig?

- Nej. När jag gifter mig vill jag kunna ge min man något jag aldrig gett någon förut. Och jag förväntar mig att han ska ge mig något han aldrig gett någon annan tjej. Antagligen kommer han inte att vara oskuld, men det kanske är första gången han älskar någon och då ger han mig det. Jag vill ge honom min oskuld.

Martin Gelin