Vem av kändisarna har körkort?

NÖJE

Uggla fuskade och Håkan höll på att bli knäckt. Kändisarna har också genomlidit körkortsterrorn. Puls Anna Hansson har grävt fram några gamla minnen"

Foto: Magnus Wennman, Sara Ringström, Sofia Ekström.
Håkan Hellström, Annika Lantz, Jean-Pierre Barda och Magnus Uggla har också svettats för att få körkortet.

Håkan Hellström:

- Jag tog jättemånga körlektioner, säkert 70 stycken, innan jag körde upp. Och då misslyckades jag totalt, på alla punkter. Jag körde till och med mot rött. Jag förlorade allt självförtroende efter det, och var så knäckt att jag inte körde på ett år. Men just när mitt teoriprov höll på att upphöra att vara giltigt, fick jag en impuls. Jag tog en intensivkurs i Alingsås och klarade uppkörningen, dagen innan teoriprovet gick ut. Fast egentligen gick det inte så bra på den uppkörningen heller, bland annat körde jag upp på trottoaren när jag skulle backa runt ett gathörn.

Magnus Uggla:

- Jag fuskade lite på teoriprovet, det fanns fem olika prov och en kille mitt emot mig gjorde samma version. Eftersom jag var osäker på ett vägmärke så kryssade jag i samma som honom, annars hade jag inte klarat mig. Uppkörningen klarade jag på första försöket, men jag körde grymt mesigt. Kontrollanten sa att jag körde som en jävla kärring.

Jean-Pierre Barda:

- Jag åkte så mycket taxi så min ekonomiska rådgivare sa åt mig att skaffa körkort. Jag tog en intensivkurs i Stockholm och teorin gick alldeles lysande, där hade jag alla rätt. Men själva uppkörningen gjorde jag tre gånger, jag blev så nervös. Första gången backade jag åt helvete, andra gången körde jag in på en gata där det var förbud för motorfordon. Tredje gången gick det bra.

Annika Lantz:

- Jag missade körkortet två gånger genom att i båda fallen köra mot rött vid uppkörningen. Men till slut klarade jag det och nu kör jag som en gud och tittar åt alla håll.

Kändisarna och deras körkort

Några kändisar som inte har körkort