Nu har Bond valt sin brud

Pierce Brosnan gifter sig redan i sommar – och firar på flott slott

NÖJE

LONDON

Mariah Carey och Whitney Houston har ingen chans.

Pierce Brosnan har redan valt sin ”Bond-brud”.

I augusti gifter sig 007-stjärnan med sin Keely Shaye Smith.

Foto: AP
Pierce Brosnan och Keely Shaye Smith gifter sig i sommar.

Striden om bondbrudstiteln är över. Den 48-årige stjärnan gjorde sitt val redan 1997 då han fick sonen Dylan Thomas tillsammans med Keely Shaye Smith. I februari i år föddes nästa pojke, Paris Beckett, och nu stundar bröllop på hemmaplan.

Men det satt långt inne. Förra året ställde paret in sina bröllopsplaner när Brosnans 16-årige son Sean skadades allvarligt i en bilolycka.

– Men Sean har återhämtat sig extremt fort efter olyckan och därför gifter vi oss nu i sommar, sade Pierce Brosnan till Calgary Sun.

Ett av världens lyxigaste hotell

Irländaren Brosnan äktar sin brud Keely den fjärde augusti i en katolsk kyrka i västra Irland. Enligt nyhetstjänsten Ananova har bildrättigheterna sålts för mångmiljonbelopp till magasinet Hello.

Bröllopsfesten hålls på lyxiga Ashford Castle, rankat som ett av världens 50 mest exklusiva hotell. Den lyckliga bruden valde platsen och sägs inte ha

något emot att Brosnan besökte slottet med sin förra fru, Cassandra Harris, som dog i cancer 1991.

Bruden Keely Shaye Smith har tidigare varit såpaskådis men inte aspirerat på någon Bondroll. Brosnans förra fru var däremot en gammal ”Bond-brud” i ”For your eyes only”.

John Cleese fortsätter som Q

Det var bara två veckor sedan som producenterna bekräftade att Brosnan blir kvar som den brittiske agenten. Även John Cleese har skrivit under kontrakt för att spela rollfiguren Q.

Kampen om de kvinnliga rollerna fortsätter.

Megastjärnan Whitney Houston ligger bra till. Hon mötte producenterna i våras och enligt Yahoo är stjärnan också intresserad av att göra ledmotivet till filmen. Även Mariah Carey som börjat en ny karriär vid sidan av musiken är aktuell.

Enligt tidningen The Sun träffade hon Pierce Brosnan i London i sommar och blev då själv övertygad om att hon är den optimala 007-bruden.

Den nya, än så länge namnlösa, Bondfilmen spelas in nästa år.

Jessica Ritzén