"Östen med resten är så goa så man kan äta upp dem"

Towe Jaarnek chattade med läsarna

NÖJE
Towe Jaarnek

Towe Jaarnek säger: Nu är på plats och redo för alla typer av frågor.

Leif säger: Ett otroligt rutinerat framträdande med en bra låt. Är du besviken att du inte gick vidare?

Towe Jaarnek säger: Besviken är inte rätt ord men visst hade det varit otroligt kul att få gå vidare till den riktiga tävlingen och träffa alla kring tv-teamet igen. Det var otroligt kul och det skulle vara kul att göra samma sak igen.

Dregen säger: Towe, ska din syster tävla också?

Towe Jaarnek säger: Det stämmer. Nästa vecka tävlar hon. Då håller vi tummarna för henne och hoppas att hon går vidare.

faderullan säger: Hej! Tänkte mest passa på att säga att "Ett liv med dig" är en av mina absoluta favoritschlager. Hade du tävlat med den något av de senaste åren hade du vunnit utan vidare. Hade inte Carola varit med 91 hade du också vunnit både melodifestivalen och ESC...

Towe Jaarnek säger: Det var väldigt smickrande. Gud vad glad jag blir. Det värmer hjärtat.

Robban2 säger: Snygga brallor Towe vartifrån kommer de?

Towe Jaarnek säger: Det är en underbar kvinna som heter Kerstin som har satt på 60 meter små stenar. Hon har strykit på dem på byxorna. Det var kul att hon fick uppskattning för det jobbet. Jag ska hälsa Kerstin att du gillar dem, då blir hon glad.

Manne S säger: Var det bättre låtar med nu än förra gången du var med?

Towe Jaarnek säger: Det var en svår fråga att svara på. Engentligen har jag inte landat och kan se objektivt. Allt känns likabra just nu. Tyvärr Manne, kan jag inte svara just nu.

Hugo säger: Var skulle du helst vilja bo?

Towe Jaarnek säger: Jag skulle vilja bo här där jag bor i Särö fast lite närmare havet.

snygga erik säger: Jag jobbar på en ny platta med lite remixar utav olika schlagerklassiker.. det blir en hel del trance.. kan du tänka dig att ställa upp på nåt sådant?

Towe Jaarnek säger: Självklart!

Gee! säger: Hej Towe Har du nån pojkvän?

Towe Jaarnek säger: Ja, det har jag.

Filip säger: hej Towe! Du var min vinnare, bra låt....mkt bra framfört ....och vilken utstrålning du har.Kom igen nästa år.

Towe Jaarnek säger: Åh, puss på dig Filip det var gulligt. Det ska jag verkligen göra.

Boven Bobby säger: Hur kommer det sig att ni blev tillfrågade om att sjunga i melodifestivalen? Vem syr era hæftiga klæder?

Towe Jaarnek säger: Man vet om ett datum när vem som helst kan skicka in ett bidrag eller flera. Du kan också skicka in Bobby och bli utvald. Vi skickade in ett bidrag vi spelat in in vår egen studio här hemma, jag och min sambo (vi gjorde låten ihop, Kjell-Åke Noren heter han).

Kerstin Halvarsson i Göteborg sydde mina kläder.

Manne S säger: Tycker du att det är snyggt med män med mustasch?

Towe Jaarnek säger: Absolut.

Peach säger: Kul att se dej uppträda igen, du hade en riktigt bra fartig låt, och var vackrare än nånsin, när kommer du till norrland?

Towe Jaarnek säger: Oj. Det är bara att ringa så kommer jag ;-) Jag hoppas att jag kommer ut och ska sjunga mycket nu. Och hoppas också på mycket tv.

Jag kommer också att släppa två eller tre singlar och ett full-album någongång i vår. Jag har jobbat hårt med skivan och är sugen på att möta publiken. Jag kommer göärna till norrland, jag är själv från Östersund!

Robban2 säger: Towe missade du chatten 13.40? sov du?

Towe Jaarnek säger: Nej, jag var och handlade mat och stod i kön och kom försent. Sorry about that! Fast jag var väldigt trött imorse. Det tog tid innan jag vaknade till liv.

Lena säger: fråga till Tove: vilken låt va din favorit?

Towe Jaarnek säger: Jag tyckte att Arvingarnas låt var bra. Och Linda Grips låt. Men jag tycker om musik i en bred skala. Östen med resten är också kalasbra! Det går nästan inte att säga vilken som var bäst.

Leffe säger: Om du fick chansen att göra om allting, vad skulle du då ändra på?

Towe Jaarnek säger: Jag skulle ha testat inears- en monitor man får in i örat. Det fick jag inte förrän tredje dagen vi övade. Då skulle jag blivit mer hemma i lyssningen.

Lena säger: fråga till Tove: ångrar du att du ställde upp i melodifestivalen?

Towe Jaarnek säger: Nej, det gör jag inte.

oskar säger: har du fått några anbud på spelningar/turnéer?

Towe Jaarnek säger: Så långt har vi inte jkommit än. Men det kommer att ske saker. Men jag har inget på spik än.

Sofie säger: vad kommer hända för dig fram över?

Towe Jaarnek säger: Jag släpper en singel och en annan fantastisk ballad. OCh så ska jag försöka göra så mycket tv som möjligt. Sen ska jag promota skivan i vår.

Sara säger: Vad tycker du om vinnarna?

Towe Jaarnek säger: Jag tyckte att Hanna och Lina hade ett häftigt shownummer. Östen med resten är så goa så man kan äta upp dem. De är gulliga och trevliga så jag tycker mycket om dem. Jag önskar dem lycka till.

Jag hade gärna varit med också...