Ett ögonblick Stefan Livh

...från Rally

NÖJE

som med resten av "Rally"-gänget har premiär på sin krogshow i Göteborg den 9 mars.

Foto: THOMAS JOHANSSON
Delar ur det goa och glada "Rally-gänget". Längst fram ser vi Stefan Livh och i bakgrunden Peter Apelgren, Fredrik Wegraeus och Anna Mannheimer.

- Vi repeterar för fullt just nu och det går jättebra. Vi skulle haft premiär den 8 mars men då är det Internationella kvinnodagen och då ville inte Anna Mannheimer jobba.

Är ni nervösa?

- Nej, inte särskilt eftersom vi vill så mycket.

Vad är "Rally på Trädgår"n"?

- En krogshow med både musikaliska inslag och showdans. Det blir ett tvärsnitt av sex års radioproduktion med både gammalt och nytt med mig, Peter Apelgren, Anna Mannheimer, Fredrik Wegraeus och Åsa Gustafsson.

Vad är nytt?

- Vår blygsamma balett. Det är ett stort steg för oss efter så många år i en radiostudio. Vi har just lärt oss kickline när man står på rad och kickar. Anna Mannheimer gör en ny dam som vi kallar Sara som sjunger gamla kupletter. Sen har vi en värdemätare med på scen som mäter värdet av krogshowen. Det är viktigt för oss att publiken får valuta för sina pengar.

Vad känner man igen från radioprogrammet?

- Det blir självklart Lotto med Lotus och de andra och Robertsson är med.

Hur länge spelar ni?

- Vi kör fredagar och lördagar fram till den 20 april. Men radioprogrammet "Rally" fortsätter vi med på fredagseftermiddagarna i P3 resten av året.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

- Mer repetitionstid!

Hannah Sjöström

ARTIKELN HANDLAR OM