Sandra Bullock slutar filma

Stjärnan beredd på ett liv bortom rampljuset

NÖJE

Sandra Bullock har avslöjat att hon tar ledigt från skådespelandet i ett år. Anledningen är att hon vill ta det lite lugnt och ha mer fritid.

Nu ska Sandra ta det lugnt.

37-åriga Sandra Bullock har precis avslutat filmandet av den romantiska komedin "Two weeks notice in New York" där hon spelar mot Hugh Grant. De båda har i olika rykten kopplats ihop med varandra, men Bullock har bestämt förnekat att de är ett par.

Familjelivet hägrar

Nu har hon bestämt sig för att ta ledigt i ett år.

- Jag har så mycket jag vill göra och jag försöker hålla alla dörrar öppna. Jag tar ett år ledigt nu och jag ska inte göra något speciellt. Jag har ett liv att leva, sa Bullock till engelska Sunday Mirror.

Det verkar som om skådespelerskan vill trappa ner och att hon inte heller är helt främmande för familjelivet.

- Om jag skulle bli på smällen eller nåt nästa år, vet jag att det kommer att vara med en bra man som kommer att bli en bra make och far.

Liv utanför rampljuset

Sandra säger också att hon är beredd på ett liv bortom rampljuset.

- Jag har ett liv utanför skådespeleriet och det är lika viktigt för mig. Jag försöker ha tre eller fyra saker på gång samtidigt, bara ifall att.

Det låter onekligen som om stjärnan har börjat tänka på ett liv som "vanlig" person. Nu återstår det bara att se om Sandra Bullock någonsin återvänder till filmens värld.

Karin Schmidt