”Vi drack för att stänga av sorgen”

Britney om den svåra brytningen med Justin

NÖJE

För första gången sedan Britney Spears och Justin Timberlake blev tillsammans igen talar sångerskan nu ut om separationen. Hon beskriver tiden efter brytningen som en mardröm.

Foto: ap
Turturduvor – igen.

Efter att Britney och Justin gjort slut gick det utför för popsångerskan. Hon syntes jämt ute på barer och klubbar, hon var inte oskuld längre och hon rökte. Nu har Britney och Justin återförenats och popsångerskan säger att en stor del av hennes "vilda" liv berodde på brytningen.

- Det var en tuff tid. Vi var båda ute mycket och drack för att stänga av sorgen, men vi älskade fortfarande varandra. Vi gjorde båda singelgrejer, men gillade det inte, säger Britney till tidningen News of the World.

Paret gjorde slut för ungefär två månader sedan och då förnekade Britney att de brutit helt. Men nu förklarar hon.

- Jag ville inte att det skulle vara slut. Vi har känt varandra sedan vi var små och jag kunde inte föreställa mig ett liv utan honom.

Tillsammans igen

Nu behöver inte Britney vara ledsen längre. För en vecka sedan ringde N´Sync-medlemmen Justin Timberlake upp henne.

- Vi pratade om en massa saker och ju mer vi pratade desto mer förstod vi att vi ville vara tillsammans, säger hon.

De båda turturduvorna har dock fullt upp med sina karriärer så de får nog fortsätta att försöka ha ett förhållande som mestadels utspelar sig på telefon.

- Jag vet inte vad jag skulle göra utan min mobiltelefon. Jag lämnar alltid meddelanden på Justins telefon när jag är utomlands.

Men båda kommer den närmsta tiden att vara i USA så några träffar blir det nog.

Karin Schmidt