Justin: Jag har hånglat med Janet Jackson

Nu anklagas 'N Sync-stjärnan för att öppet försöka såra Britney

1 av 3 | Foto: AP
ETT MINNE BLOTT Britney Spears har svårt att komma över förhållandet med Justin Timberlake. Och hans romanser med nya världsstjärnor det inte direkt lättare. Speciellt inte som han nu skryter om sina erövringar inför hela världen.
NÖJE

HOLLYWOOD

För bara några månader sedan var de oskiljaktiga.

Nu anklagas Justin Timberlake för att öppet försöka såra sin ex-flickvän Britney Spears.

Den 20-åriga popstjärnan bröt ihop i tårar när Timberlake skröt om sina senaste erövringar - Janet Jackson och Christina Aguilera.

– Ja, jag erkänner det. Jag hånglade med Janet JacksonMissy Elliotts födelsedagsfest för några veckor sedan. Sen stack vi därifrån tillsammans, sa han i förrgår.

Timberlake och Michael Jacksons lillasyster fångades mitt i akten inne på Miami Beach-nattklubben BED - av hennes rasande pojkvän, rapparen Jermaine Dupri.

"Hon är en cool kvinna"

Att Janet Jackson näst intill är gammal nog att kunna vara Timberlakes mamma tycktes inte bekomma " N Sync-stjärnan.

Tvärtom.

Han var full av beröm för sin musikkollega.

– Hon är verkligen en cool kvinna och vi hade massor att prata om. Hon är fantastisk och mycket erfaren.

Ihop med rivalen

Som om inte det var tungt nog för Britney att tvingas utstå har Timberlake dessutom skrävlat om sin romans med hennes värsta rival, Christina Aguilera.

– Efter flera år med Britney var det helt otroligt att se Christina släppa loss och ha kul utan några som helst hämningar.

Nästan som att försäkra sig om att alla förstod vad han syftade på la han till:

– Jag har känt Christina i många år, men inte på det här sättet. Numer står vi varandra mycket nära - hon är helt otrolig.

Tröstar sig med Celine

Bekanta till Britney uppger att popstjärnan är ledsen och sårad över hennes ex-pojkväns uttalanden och att han varit ihop med hennes listrival.

– Britney försöker låta bli att tänka på det men har sökt tröst i Celine Dions Titaniclåt ”My heart will go on”, uppger en av dem.

Timberlake, Spears och Aguilera lärde känna varandra i det amerikanska barnprogrammet ”Mickey Mouse club”. De senaste åren har de båda tjejartisterna slagits om titeln världens popprinsessa.

Medan Aguilera tycks ha hittat sin prins - åtminstone tillfälligt - står Britney både ensam och utan krona.

Fansen sviker

Efter att hon och Timberlake bröt med varandra har hennes skivförsäljning dalat, konsertförsäljningen minskat och hon har svarat för det ena offentliga övertrampet efter det andra.

I måndags försökte hon desperat reparera skadan från fiaskot i samband med konserten i Mexiko City - som hon på grund av ett hotande åskväder avbröt efter bara fyra låtar.

– Alla som vill får igen sina pengar, sa hon.

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM