Britney och DiCaprio träffas i hemlighet

1 av 2
Britney.
NÖJE

HOLLYWOOD

Justin Timberlake skröt om Christina Aguilera och Janet Jackson.

Nu slår hans ex-flickvän Britney Spears tillbaka med samma mynt.

Hon tillbringade helgen med Leonardo DiCaprio.

– De träffades i hemlighet i hennes hus i lördags. De hade setts en gång tidigare och kom mycket bra överens. Dejten arrangerades av en av Britneys kompisar, säger en uppgiftslämnare.

Det är bara en dryg vecka sedan Britney bröt ihop i tårar när hon hörde om 'N Sync-stjärnans stunder med hennes artistkonkurrenter.

Sedan dess har sorgen övergått i ilska. Och, enligt hennes kompisar, i hämndlystnad.

De uppger att hon den senaste tiden dejtat en rad killar för att glömma Timberlake, bland andra producenten Pharell Williams och Marc Terenzi.

Hennes senaste sällskap är stjärnan från megasuccén ”Titanic”.

Men frågan är vad hon känner för Leonardo DiCaprio.

Britney tar ledigt

– Hon har varit helt desperat över att vara med någon som kan göra Justin svartsjuk. Hon har inte kommit över att han kunnat gå vidare så lätt, säger en av sångerskornas väninnor.

Att Timberlake lär få reda på romansen är så gott som garanterat. Han har samma pr-talesperson, Ken Sunshine, som DiCaprio.

– Leo och Britney är bara kompisar. De lärde känna varandra på en fest hemma hos Playboygrundaren Hugh Hefner, säger Sunshine.

Den senaste tiden tycks ha tagit hårdare på Britney än hon vill erkänna. Hon planerar ett karriäruppehåll - i sex månader. Ledigheten tänker hon tillbringa med familjen i Louisiana.

– Hon vill flytta hem igen och bo med sin mamma. Hon är trött på att vara under ständig press och fortfarande sårad över brytningen med Justin, säger källan.

Magnus Sundholm