Nick bjöd Aftonbladet på en hisnande åktur

...men ”Fritt fall” var för tuff för BSB-stjärnan

1 av 3 | Foto: GRÖNA LUND
”Fritt fall” var inget för Backstreet Boys-stjärnan Nick Carter, men han ville gärna bjuda med Aftonbladets Anna Hansson på en tur i berg- och dalbanan.
NÖJE

Aftonbladet föreslog ”Fritt fall”.

Men Nick Carter bangade.

– Kom, vi tar berg- och dalbanan i stället, sa Backstreet Boys-stjärnan.

22-årige Nick Carter är i Sverige för att spela in sitt kommande soloalbum. Efter en tuff vecka i inspelningstudion tillsammans med den svenska hitmakaren Max Martin unnade han sig i går ett besök på Gröna Lund i Stockholm.

Aftonbladet fångar in stjärnan när han står i kön till pariserhjulet.

”En fantastisk vecka”

– Det har varit en fantastisk vecka i Sverige. Jag har jobbat mest, men det har blivit en hel del fest också. I morgon (läs i dag) drar jag hem, men först vill jag göra det här, säger Nick Carter.

Vi föreslår den betydligt tuffare åkattraktionen ”Fritt fall”. Men Nick Carter vägrar.

– Nej, aldrig i livet! Jag är alldeles för rädd för det. Jag testade nåt liknande i London, den var bara hälften så hög och det var fruktansvärt. Jag vill åka berg- och dalbanan i stället.

Tittar storögt

Han drar med sig livvakten, sin bästa vän Tony Bass - och Aftonbladets reporter - till den populära berg- och dalbanan. Vi sätter oss längst fram, säkerhetslåset spänns fast och fansen som har följt stjärnan hela dagen tittar storögt på medan han försvinner upp i skyn.

– Wow, det här är riktigt bra! säger Nick.

Trots att Grönans berg- och dalbana är pytteliten i jämförelse med de som Nick Carter har hemma i USA så ger han den toppbetyg.

– Den var precis lika kul som förra gången. Jag var här för sex år sen, säger han och stapplar av banan.

Vad vill du hälsa alla dina fans i Sverige?

Singel nästa månad

– Mitt nya album kommer om två månader och singeln nästa månad. Allting är färdigt och förhoppningsvis kommer ni att gilla det. Det känns jättespännande.

Nick Carter får bråttom i väg till nästa åkattraktion.

Resten av kvällen och natten festade stjärnan på Café Opera.

Anna Hansson