Kidman glömde sin bad- dräkt i Sverige

1 av 2 | Foto: MICKE SÖRENSEN
TILL SALU Hör inte Nicole Kidman av sig tänker Titti Schultz, Roger Nordin och Gert Fylking auktionera ut hennes baddräkt.
NÖJE

Nicole Kidman må befinna sig en atlant bort - men hennes baddräkt finns kvar i Sverige.

Kräver Hollywoodstjärnan inte tillbaka tygbiten auktioneras den bort i veckan.

– Hon är lite slarvig den där Nicole. Hon glömde baddräkten, säger Gert Fylking, radiopratare på Rix FM som kommer att auktionera bort baddräkten i veckan.

Det var när Nicole Kidman var i Trollywood och spelade in Lars von Triers film "Dogville" som baddräkten glömdes kvar. Varje söndag stängdes badhuset på Vargön utanför Vänersborg av, så att filmstjärnan kunde ta sig en ostörd simtur.

Skänker pengarna

Sista söndagen hon tillbringade i Sverige glömde hon dock baddräkten, som hittades och är nu i radiostationen Rix FM:s ägo.

– Jag har kontaktat Hollywood för att se om hon vill ha tillbaka den. Men hör vi ingenting tänker vi auktionera bort den i veckan och skänka pengarna till välgörande ändamål, säger Gert Fylking.

Ingen garanti

Rix FM tror att baddräkten kommer att gå för en rejäl slant. Om baddräkten verkligen är äkta finns ingen garanti på. Men Nicole Kidman var den enda som badade i simhallen den dagen då tygstycket återfanns.

Varför skulle någon vilja köpa Nicole Kidmans baddräkt?

– Så nära Nicole Kidman lär man aldrig komma annars, säger Gert Fylking.

Linda Hjertén