Ex-pojkvän avslöjar: Britney var oerfaren

"Hon visste inte hur hon skulle göra"

1 av 2 | Foto: AP
KÄR I NICK CARTER Britney Spears sägs ha en affär med Nick Carter. Samtidigt sprider hennes ex illvilliga rykten om hennes duglighet som älskarinna.
NÖJE

LONDON

Britney Spears är tillsammans med Nick Carter från Backstreet Boys.

Och det påstås uppröra förre pojkvännen Justin Timberlake.

Det snurrar på ganska bra i rykteskarusellen när det gäller Britney och Justin. Han har haft korta romanser med Janet Jackson och Britneys ärkerival Christina Aguliera.

Hon har haft en kortare affär med pojkbandet Naturals Marc Terenzi - som för övrigt ger Britney ordentliga tjuvnyp i engelska tidningen Heat.

Han blev dumpad

- Hon var oerfaren. Halva tiden visste hon ju inte riktigt hur hon skulle göra. Jag har träffat tjejer som är tio gånger mer kvinna än Britney. Nu träffar jag riktiga kvinnor, säger den dumpade Mark.

Sedan har hon kopplats samman med Justin Guarini, som slog igenom i talangshowprogrammet "American Idol".

Men nu ska Britney alltså hålla ihop med Sverigeaktuelle Nick Carter, en konkurrent till Justin från tiden i Backstreet Boys, enligt tidningsuppgifter i USA.

Justin är rasande

Den artistiska rivaliteten gäller även det känslomässiga planet.

Justin ska ha blivit rasande över de här ny uppgifterna.

Nick Carter har spelat in sitt kommande soloalbum i Stockholm, en stad Britney ofta besökt för skivinspelningar även hon.

Nu ska Britney Spears för en tid befinna sig i Milano för modevisningar, ett kort avbrott i hennes sex månaders långa paus.

Leif Kasvi