”Julia Roberts väntar barn”

Hon måste dölja magen när nya filmen spelas in

1 av 2 | Foto: AP
NYGIFT OCH GRAVID Julia Roberts gifte sig i somras, nu går ryktet att hon väntar barn. Teamet bakom filmen "Mona Lisa"s smile" sägs diskutera vilka kläder och kameravinklar som kan användas under inspelningarna.
NÖJE

LONDON

Julia Roberts är gravid.

Nu finns det uppgifter om att hennes gravida mage ska döljas under inspelningen av filmen "Mona Lisa"s smile".

En av de kameramän som arbetar med att bevara hemligheten är Danny Moder - Julia Roberts man och pappan till det eventuella barnet.

Flera olika medier i England och USA är nu fyllda av spekulationer om att Julia Roberts, 34, och nye maken Danny Moder, 33, väntar smått ganska snart.

Det är en amerikansk veckotidning som var först och nyheten baseras på uppgifter från teamet som arbetar med filmen "Mona Lisa"s smile" där både Danny Moder och Julia Roberts är med - han bakom kameran och hon framför.

Kläderna ändras

Den påstådda blivande fadern ska ha sagt:

- Vi har diskuterat hur hennes kläder kan ändras och vilka kameravinklar vi kan använda.

Julia Roberts är den kvinnliga stjärna som får mest betalt för en film och ryktena om den eventuella graviditeten har spätts på genom att hon inte har några planerade engagemang efter Mona Lisa"s smile.

Det har inte Danny Moder heller som, trots att han inte är lika känd som hustrun, är en uppskattad kameraman och därför borde ha något projekt framför sig.

Paret gifte sig 4 juli på filmstjärnans ranch utanför Taos i New Mexico. Då bar Julia Roberts en blek, rosa bommullsklänning medan brudgummen var klädd i en röd kråsskjorta.

Direkt efter bröllopet tillbakavisade en talesman för paret uppgifter om att de väntade barn.

Kan dö av graviditet

Senare läckte det ut uppgifter om att Julia Roberts dröm om att bilda familj var i fara på grund av att hon påstods lida av en allvarlig blodsjukdom.

Blir hon gravid kan hon blöda till döds.

Enligt veckotidningen Star skulle Julia Roberts ha drabbats av ITP, en sjukdom som förstör blodplättarna och hindrar kroppens förmåga att stoppa blödningar.

Grälade på gatan

Parets äktenskap har alltid omgetts av rykten, nyligen blev de fotograferade när de grälade på en gata i Los Angeles.

Båda har varit gifta tidigare, Julia Roberts med sångren Lyle Lovett och hon har dessutom haft flera uppmärksammade förhållanden bakom sig, bland andra med Keifer Sutherland som hon övergav bara några dagar före deras bröllop.

Danny Moder har tidigare varit gift med Vera som motsatte sig en separation och fick en större summa pengar av Julia Roberts för att hon skulle gå med på en skilsmässa.

Leif Kasvi

ARTIKELN HANDLAR OM