Aguilera fick nervkollaps

"De jag litade på svek mig"

1 av 2 | Foto: GETTY IMAGES
EN GALEN BRANSCH Christina Aguilera bröt ihop under arbetet med sin nya skiva. "Det var en svår tid för mig att gå igenom", berättar hon i en exklusiv intervju med Aftonbladet.
NÖJE

LONDON

- Ja, definitivt. Den här branschen är galen och jag hade några personer omkring mig som jag litade på, som jag trodde var mina vänner. De förrådde mig, säger hon till Aftonbladet.

Christina Aguilera har haft ett nervöst sammanbrott.

Aftonbladet får som enda svenska tidning en intervju med Christina Aguilera när hon är i London för att göra promotion för den nya plattan "Stripped".

Ny image

Hon berättar att den kommande plattan "Stripped" ska visa hennes verkliga jag som, enligt henne själv, är lite tuffare. Det kommer fram på nya singeln "Dirty", med starka influenser av hiphop.

- Den här plattan är terapeutisk. Den är så personlig. Ingen har sett mitt verkliga jag. Jag har en image som popfenomen. Jag kände att jag inte tyckte om det. Det är därför plattan heter "Stripped" eftersom den handlar om hur jag tar bort alla delar, som imagen, för att vara mig själv.

Du fick ett sammanbrott i april?

- Ja. Den här branschen är galen och jag hade några personer omkring mig som jag litade på, som jag trodde var mina vänner. De har sett hur jag blivit angripen, huggen i ryggen.

Dejtar bara

- De förrådde mig. Och då kände jag att jag inte kunde ta mer och jag visade det. Jag bröt ihop.

Det har ju gått många rykten om dig och Justin Timberlake?

- Jag vet att han är i London nu och vi ska försöka träffas. Vi ser varandra ibland på klubbarna.

Men har du aldrig varit ihop med Justin?

- Nej, det har jag inte.

Men är du ihop med någon?

- Inte nödvändigtvis något annat än med musiken.

Men jag har sett uppgifter om en kille?

- Man ska inte tro på allt man läser. Det har gått upp och ned med mina förhållanden. Det har varit en bergochdalbana sedan jag bröt upp med min första kärlek för ett år sedan.

- I stället för att ta det lugnt gick jag vidare med att träffa den här producenten, en kille som bara lekte. Och då menar jag verkligen lekte. Det var en tuff erfarenhet för mig. Nu dejtar jag mest.

Leif Kasvi