- Stjärnorna vill ha sex

Camilla, 22, handplockas till artisternas efterfester

Foto: BJÖRN LINDAHL
DE ÄR UTE EFTER VÅRA KROPPAR Camilla är en av de tjejer som brukar ringas in när världsstjärnorna är i Sverige. "Det är ingen hemlighet att de vill ha sex", säger hon och berättar om tjejer som känner sig utnyttjade och förnedrade. Bilden är arrangerad.
NÖJE

Kända innekrogar i Sverige förmedlar sex till världsartister.

Nu berättar 22-åriga Camilla om hur hon och andra tjejerna utnyttjas på nattklubbarna.

- Det är där stjärnorna väljer ut vilka de vill ha sex med, säger hon.

I går kunde Aftonbladet avslöja att flera av landets hetaste innekrogar förmedlar sex till internationella artister som besöker Sverige. Unga tjejer handplockas av nyckelpersoner på krogen som sätter upp dem på speciella groupie-listor. De unga kvinnorna används sedan för att locka stjärnorna till nattklubbarna.

Stockholmstjejen Camilla tillhör en de unga kvinnor som blir kontaktad när stjärnorna är på besök.

- De som ringer säger ofta att jag också ska ta med några av mina snygga kompisar. De lockar med gratis sprit och middagar, säger hon.

Manager tar kontakt

Camilla har festat med en rad utländska kändisar de senaste åren. En världsberömd artist hon träffade på Café Opera ville ha samlag med henne.

- Han kom fram och sa "Kan inte du och jag åka och knulla". Alla kör samma stil mot tjejerna. De är bara ute efter våra kroppar.

Ofta är det stjärnans manager eller någon person på skivbolagen som kontaktar tjejerna som artisten är intresserad av. De bjuds in till VIP-rummet eller drinkbordet där de dricker sprit tillsammans. Om tjejen är tillräckligt intressant och villig får hon följa med till efterfesten som ofta hålls i lyxsviterna på Grand Hotel eller Sheraton.

- Man blir speciellt utvald och det är ingen hemlighet att de tar med oss för att de vill ha sex, säger Camilla som berättar om sitt möte med supergruppen Backstreet Boys.

Under krogbesöket raggades hon upp för en efterfest på Hotel Sheraton. Tre medlemmar ur pojkbandet festade med ett femtontal tjejer.

Sex med flera tjejer

- En av artisterna tog med en tjej in i ett rum, och efter en kvart kallade han in nästa. De hade sex med flera tjejer varje kväll.

Om stjärnorna inte lyckas ragga upp villiga tjejer på nattklubben går de ett steg längre.

- De är det vidrigaste. Är de inte nöjda med tjejerna kan de plocka upp några av fansen utanför. Och de där tjejerna är ju bara 14-15 år.

På Backstreet Boys skivbolag Zomba kommenteras uppgifterna så här:

- Vi tar hit artisterna för promotion. Vad de sedan gör på sin lediga tid är inte något som vi lägger oss i, säger Marie-Yama Fadera.

Camilla tycker inte att hon gör något fel när hon festar med artisterna. Hon har varit ute på krogen sen hon var 15 år.

- De vill ha snygga tjejer omkring sig, och för mig är det bara en bonus. Jag bjuds på champagne och flotta middagar.

Men hon vet att det också finns en baksida. Flera av tjejerna som har sex med de internationella artisterna mår dåligt. När Westlife var i Sverige försökte bandmedlemmarna ha gruppsex med en av hennes väninnor.

- Jag vet flera som har känt sig utnyttjade och förnedrade. En del av historierna är vidriga. Jag har inte legat med någon av dem, men har ändå blivit kallad för "hora". Allt det här är ganska tragiskt när man tänker efter.

Daniel Nyhlén