Hon försöker inte se ut som trailer trash - hon är det

NÖJE
Ur "Dirrty"-videon.

Man ogillade henne skarpt tills hon gjorde "Lady Marmalade". När hon dundrade ut i en utstyrsel som gjorde Lil" Kim till en beige fläck på tapeten, då blev man tvungen att kapitulera. Hon tog steget fullt ut och gick från småskabbig white trash-brud till alla smaklösheters moder.

Ingen av hennes konkurrenter hade kunnat göra det. Minst av allt Britney. Hennes försök att tuffa till sig har bara varit pinsamma. Men Aguilera får det att verka så sjukt enkelt att göra en video som rockar röven av allt annat. "Dirrty". Det behövs verkligen ett extra r. För just när man trodde att det var slut på det svettiga juckandet, ja då går Christina en rond till.

Men mitt i all galenskap är tjejen cool. Visserligen skulle hon nog inte sitta länge som ordförande i kvinnoförbundet. Men ändå. Hon delar ut ett par rejäla vingar i ringen. Och det är inte bara hon som åmar sig. Det är en hord trimmade snubbar i hundgården också.

Nej, man skulle inte vilja vara ett vitrinskåp hemma hos Spears för tillfället. Inte nog med "Dirrty" och ryktena om Christina och Justin. Till råga på allt verkar tjejen inte ens behöva anstränga sig. Hon ser ut att ha klivit direkt ur husvagnen, dragit ett par järn och nu är på väg att köpa mer vätesuperoxid och löshår. Hon försöker inte se ut som trailer trash. Hon är det.

Det är det som är vattendelaren - en del behöver slita för sin image och andra inte. Christina, Pamela Anderson och Robbie Williams kan bara glida. Britney, Enrique Iglesias och Justin, däremot, de får jobba på. Taskigt fall.

Ännu mer orättvist är att de som måste slita även måste uppföra sig. Tar de en cigg eller ger fingret åt fotografer så tappar de fans. Men Robbie får ligga runt bäst han vill. Och vem bryr sig om Aguilera blir packad på en nattklubb? Ingen alls, för allt utom väpnade rån är precis vad man kan vänta sig.

I sin senaste video ”Dirrty” bjuder popikonen Christina Aguilera på bikinidans, gyttjebrottning, tjejslagsmål, små trosor och hundratalet män i bar överkropp. Bra eller dåligt? Du bestämmer.

Karolina Fjällborg