”Bert favoriserade vissa deltagare”

Wictoria som åkte ur Fame Factory chattade med läsarna

NÖJE

Wictoria säger: Hej nu är jag här och nu får ni gärna chatta med mig.

Jenny säger: Det var verkligen med en tår i ögat som jag såg dig åka ut. =(

Hur känns det nu? Vad ska du göra i framtiden av musiken?

Wictoria säger: Jag ska satsa allt vad jag har för att lyckas ändå. Jag har kontakt med många låtskrivare och jag hoppas att jag har en framtid inom musiken.

Jenny säger: Har du någon kontakt med de andra deltagarna fortfarande?

Wictoria säger: Jag har daglig kontakt med nästan alla deltagare via sms och telefon, men det är inget som syns. Jag får inte vara med i bild.

Nonne säger: Vem vinner??

Wictoria säger: Jag tror att Mathias vinner och det är han verkligen värd. Han är en mycket nära vän till mig och jag kommer att glädjas i och med hans seger...

Björkås säger: Jag hejade på dig! Någon måste försvara Vargöns färger och du gjorde det suveränt!!!

Wictoria säger: Tackar tackar. Du kan vara lugn, jag har inte gett upp än. Jag kommer att få en chans till och då kommer vargblodet att pulsera i hela min kropp! Heja vargön!

Muzzic_Mia säger: Hej Wictoria! Jag håller på med musik själv och älskar att sjunga. Har du några tips till mig..?

Wictoria säger: Sjung varje dag och i alla situationer. Låt ingen stoppa dig. Ta alla tillfällen i akt. Go for it!

Marlene säger: Jättesynd att du åkte ut, jag tycker att du var väldigt bra i din extralåt. Kan du tänkta dig att ställa upp i melodifestivalen?

Wictoria säger: Jajamensan. Det är en dröm för mig att få delta i melodifestivalen. Utan att säga för mycket kanske jag får en liten liten liten chans att ställa upp där. Och då hoppas jag att du hejar på mig.

VänersborgRåkkar säger: Vill du bli vår musik fröken igen?! SNälla?! Kom tebax,,,! Vi vill inte ha den tråkiga gubben!

Wictoria säger: Jag kommer jättegärna tillbaka. Även om jag inte finns där just nu så tänker jag på er. Musik är kul, glöm inte bort det.

C säger: Hej Wictoria! Ledsen att du åkte ut, det kommer inte vara detsamma utan dig. Varför tror du att så många tjejer har åkt ut och bara en kille? Kram

Wictoria säger: Tack för ditt gulliga inlägg. Jag vet inte varför så många tjejer åker ut. Hade jag svaret på den frågan så hade jag tagit tag i det. Kram tillbaka.

Lisa säger: Du växte helt otroligt som artist under din tid på FF. Tycker du själv att du utvecklades mycket?

Wictoria säger: Jag tycker att jag har utvecklats väldigt mycket som person. Jag har under tre år ägnat all min energi åt min dotter. Och nu fick jag äntligen chans att bejaka mig själv. Jag är oerhört tacksam för den tid som jag fått på Fame Factory och jag kommer alltid att bära med mig mina upplevelser.

Caroline säger: Tycker du att Bert favoriserat vissa deltagare?

Wictoria säger: Ja. Jag tycker absolut att han har favoriserat vissa deltagare. Men det är en tuff bransch som jag har gett mig in i och jag vet vad jag hade att vänta mig. Men även om han favoriserar vissa artistiskt sett, så är han en oerhört varm människa och väldigt omtänksam.

*tina* säger: va det jobbigt att vara ifrån din dotter så länge???

Wictoria säger: Jag har inte varit ifrån henne hela tiden. Hon har träffat mig många fler gånger än ni har fått se. Jag har pratat med henne tre gånger om dagen. Men självklart har jag haft en klump i magen varje dag när jag varit utan henne. När jag är utan henne så känns det som att jag är en halv människa. Hon är en del av mig och jag behöver henne för att bli hel.

hexen säger: hej Wictoria! Jag förstår mig inte riktigt på juryn ibland, väljer ni låt efter vilka som sitter i juryn?

Wictoria säger: Nej absolut inte. Jag valde den här låten själv. Men vad som hände var att jag hade ett väldigt dåligt genrep så jag var väldigt arg på mig själv när jag gick ut. Jag ville ta revansch.

Kina säger: Kommer du släppa ngn skiva efter Fame Factory?

Wictoria säger: Jag vet inte. Men jag hoppas det. Köper du min skiva då? Då ska du få en riktigt stor kram.

Katarina säger: Hej Wictoria! Va synd att du åkte ut.. =( Ja tyckte du va jätteduktig! Vilka artister inom musiken har du som förebilder? Kram

Wicoria säger: Stevie Wonder, Aretha Franklin, Whitney Houston och en mycket bra kompis till mig som heter Magnus Enorson.

hendra säger: Om du inte skulle hålla på med musik vad skulle du vilja jobba med istället?

Wictoria säger: Om jag inte skulle hålla på med musik så skulle jag abslout syssla med barn. Jag jobbar ju normalt sett som lärare och det trivs jag alldeles utmärkt med.

Caroline säger: Finns det något du ångrat under din tid i FF?

Wictoria säger: Nej. Faktiskt inte. Jag är oerhört tacksam för allt som jag har fått under dessa veckor.

Jag vill tacka alla som har chattat med mig ikväll. Även fast jag inte kommer att vara med i programmet på ett tag så lovar jag att ni kommer att få se mig igen. Och då kommer jag att ha er i åtanke, ni som har tänkt lite extra på mig ikväll. Kraaaaaaam från mig till er alla. Och glöm inte att (om ni vill förstås) rösta på mig i aftonbladets omröstning så kanske jag kan få komma tillbaka i finalen. Hej då!