Om vi vore ett par...

NÖJE

Han är programledare för barnprogrammet "Shibuya" och han gillar killar. Men är Sasa Antic en hyvens pojkvän?

Foto: SVT
Sasa Antic är programledare för Shibuya

Om du vill känna dig sexig vad klär du dig i då?

- Jag tror inte att man kan klä sig sexigt. Det är bara bullshit. Jag är en sexuell person precis som jag är och det spelar ingen roll vad jag har på mig.

Hur tidigt kliver vi upp ur sängen en söndagsmorgon?

- Rätt tidigt, faktiskt. Jag gillar att gå upp tidigt och få ut mycket av dagen: promenera på Skeppsholmen, runt Djurgården och så där. Det där lät ju väldigt hurtigt, och sanningen är väl att jag egentligen älskar att ligga hemma, och kolla på tv och käka godis hela dagen. Choklad - ju dyrare desto bättre.

Vi får punka på bilen ute i ödemarken. Vad gör du?

- Det där får väl du fixa! Jag förlitar mig på att du är den som kan skruva medan jag står och muttrar för mig själv (skratt). Jag är grymt ohändig på att snickra, meka och sådant, men när det gäller inredning och målande är jag bättre" Gud vad det där lät bögigt, men det är ju så.

Blir du sur om jag flirtar lite med andra?

- As-sur! Jag önskar jag kunde säga att jag inte är svartsjuk, men jag ÄR det, och det är inget bra drag hos mig. Eftersom du och jag är svinkära så finns det ingen anledning för dig att gå och flirta med någon annan. Visst är det skillnad på flirtar och flirtar men i min värld, i min privata värld alltså, där dör man om man flirtar med någon annan (skratt).

Av någon anledning vaknar jag mitt i natten och spyr rakt ut i sängen. Hur reagerar du då?

- Om du spyr rakt ut så skriker jag ut (skratt). Nej, men det är klart jag skulle ta hand om dig. Jag är ju superromantisk och älskar att klema bort dig. Det här kan till och med gå till överdrift, så att jag försöker övertala dig att du är sjuk fast du inte är det.

Jag tänkte att vi skulle skaffa barn. Är det okej?

- Absolut. Det är bra om du känner bra tjejer som kan tänka sig att föda vårt barn. Det gör i alla fall jag. Och det blir självklart mina spermier som används. Lite ego är man ju. Sedan kan vi adoptera vårt andra barn om du vill. Eller köra dina spermier, om du känner att du har så det blir över, och om du inte har anlag för blödarsjuka i dina gener. I så fall kör vi mina "pojkar" en sväng till.

Hur lång tid tar det innan jag får följa med dig till sängs?

- Jag har inga speciella regler för sådant. Vi gör det när det känns rätt, men det får inte dröja en evighet.

Jag var otrogen i går. Vad händer nu?

- Om du var otrogen i går" Packa pappas kappsäck" and you"re out of my life, sucker! Jag är kompromisslös när det gäller sådant där. Det finns absolut ingen anledning för dig att vara otrogen.

Jag vet att det är vår ett-årsdag men jag och mina faghagbrudkompisar tänkte gå på Judiska teatern utan dig. Okej?

- Nej" Verkligen inte. Är det en ettårsdag ska väl VI göra något!? Det behöver väl inte vara något hysteriskt, men vi kan väl träffas och ge varandra en puss lite i alla fall. Och faghagbrudpolare får du inte ha. Det är det värsta jag vet.

Vad kan jag förvänta mig när vi grälar. Skrik? Porslinskastning? Örfilar?

- Jag är väldigt temperamentsfull, vilket kanske har med mitt jugge-påbrå att göra. Jag skriker, jag gormar och blir så arg att jag kan börja gråta. Det värsta du kan göra då är att mobba mig för att jag gråter. Då blir jag helt knäckt. Ibland har jag kastat porslin omkring mig, och börjat gråta för att porslinet har gått sönder. Det är inte heller kul. Men jag är rätt bra på att lösa sådana där konflikter. Det bästa är faktiskt att skrika av sig, och sedan sätta sig ner och vara saklig och konkret.

Jag gillar inte dina kompisar. Är det ett problem?

- Ja, det är det. Mina vänner är asviktiga för mig. Så här är det - killar kommer och går, men kompisar består.

Har du några ovanor som kommer att göra mig vansinnig?

- Jag tror faktiskt inte det. Jag är nog ganska perfekt. Kanske är jag lite pedantisk i och för sig. Strör du grejer omkring dig i min lägenhet blir jag vansinnig.

Fick jag bestämma skulle inte ens jag

bo i min lägenhet. Idealet vore om den bara kunde stå tom jämt, för då skulle

jag veta att allt var i perfekt ordning hela tiden.

Kommer du att prata mycket om dina ex-pojkvänner?

- Grejen är att jag inte har några ex-pojkvänner. My rucksack is clean. Jag har bara korta flirtar bakom mig, och tänker inte slösa energi på dem. Om du skulle vilja prata om dina ex så vore väl det okej, men om det gick till överdrift - "Så här gjorde Anders", "Anders brukade ha salt i det här" - så är det bara spola-tillbaka-bandet-och-bli-tillsammans-med-Anders-då-och-hej-då som gäller.

Vilken egenskap hos mig skulle kunna få dig att må dåligt?

- Eftersom jag är svinkär i dig så är det mesta okej, men om du biter på naglarna så kommer jag att vara halväcklad i hemlighet. Och skulle du vara råotrevlig mot mina nära och kära så klarar jag förstås inte av det heller.

Faktaruta

Fredrik Wikingsson