Robbie avslöjar allt om sin heta romans med Nicole i ny låt

1 av 2 | Foto: AP
HADE SEX? Robbie Williams har skrivit en låt om en kvinna med väldigt långa ben " precis som Nicole Kidman har. Och Robbie hade sex med kvinnan han sjunger om.
NÖJE

LONDON

Robbie Williams och Nicole Kidman hade en riktig romans.

Ja, riktigt intim, enligt Robbie som avlöjar allt i en ny låt.

Robbie Williams har spelat in en konsert för BBC som ska sändas i brittisk tv till jul. Där framför han flera låtar ur kommande albumet "Escapology".

I låten "How peculiar" finns raderna: "Böj dina långa ben mot soffan. På Dorchester kan du få all All Bran jag behöver för att du ska älska mig mycket..."

Efter låten säger Robbie:

- Självklart låg jag med henne.

Nicole Kidman har mycket långa ben och Robbie Williams fotograferades utanför det lyxiga Londonhotellet Dorchester när han lämnade Nicole efter fem och en halv timme i hennes rum.

- Jag skrev sången för en särskild person som ska få förbli anonym. Men varje gång jag var nära henne kände jag mig som en sjuåring. Turligt nog tyckte hon att jag var snygg så jag skrev den här låten för att säga att "du är ett ess". Men till slut visste jag inte vad jag skulle säga mer och då drog jag ut min penis, får de engelska tittarna höra så småningom.

Ryktena om en romans blev intensiva när Nicole Kidman och Robbie Williams spelade in låten "Something stupid". Även Nicole Kidman har antytt att de haft en affär.

Leif Kasvi