"Det är absolut INGENTING mellan mig och Jamie"

Läs hela chattet med Mounia i Popstars

NÖJE

Mounia fick lämna Popstars igår. I dag chattade hon med Aftonbladets läsare och berättade att hon tycker att Clarisse ska vinna Popstars

- Hennes röst talar för sig själv.

Och att det absolut inte är något mellan henne och Jamie.

- Jag förstår inte var dessa rykten

kommit ifrån. Han är jätte trevlig och gullig, men vi är BARA vänner, skriver hon.

Läs hela chattet här:

Foto: Kanal 5
Mounia chattade på aftonbladet.se

Mounia säger: Hej alla popstars tittare nu sitter jag här för att svara på era frågor, om ni har några. jag vill först bara säga ett stort tack till alla er som röstat på mig och gjort att jag kommit så långt som jag gjorde!

Ersboda4Life säger: Du var bäst av alla! Men vad händer nu igentligen? Vill ju se mer av dig! =)

Mounia säger: Tack vad glad jag blir! Nu kommer jag gå tillbaka in istudion och fortsätta med min musik samtidigt som jag kommer att kontakta skivbolag, så jag hoppas det gå vägen.

hej säger: hur mår du nu efter att ha åkt ut

Mounia säger: jag mår faktiskt jätte bra under omständigheterna. det är ju jätte trist att behöva åka ut men det är bara att köra på hårt nu!

Anna säger: Vad tyckte du om låtvalet? Din låt verkade svårare än de andras...

Mounia säger: Jag tyckte inte att min låt var särskilt svår isig, men däremot tyckte jag till en början att det var lite jobbigt att framföra den eftersom jag har väldigt svårt för R. Kelly av olika skäl.

gumssan1 säger: hejsan Hur var det att lämna alla vännerna i popstar?

Mounia säger: Självklart var det jätte trist. det är ett jätte härligt gäng och vi hade det kul ihop men vi får träffas senare istället.

Håkan säger: hur gamal är du mounia och varifrån är du ursprungligen?

Mounia säger: jag är 21 år och är från stockhol men mina föräldrar är från Marocko.

senapskornet säger: varför tror du att du åkte ut igår?

Mounia säger: jag vet faktiskt inte, jag har inte sett mitt framträdande än men det kändes ganska bra. Kan bara konstatera att konkuransen var stor och alla var jätte duktiga.

cathrin säger: Hej Mounia! Jag tror att det är tjejerna som åker ut först för att det(nästan)bara är (unga) tjejer som röstar och de vill ha kvar de söta killarna. Vad tror du? Var det problem med medhörningen igår, det verkade så! Lycka till i fortsättningen!

Mounia säger: det kan vara så att killarna på det sättet har lite förtur, men allla är verkligen duktiga så de är alla värda att gå vidare . Jag hoppas bara att Clarisse får vara kvar länge. Med hörningen var ganska okej igår, den var mycket sämre förra veckan.

Sarah säger: vad var det fösta du gjorde när du kom hem?

Mounia säger: Kramade och pussade min Pappa och bror och sedan gick jag och la mig och sov för det var jätte sent

Vera säger: Jag tyckte att du hade en sådan stark utstrålning, den starkaste av dem alla faktiskt. Vill bara fråga om det är något på gång med dig och Jamie?

Mounia säger: det är absolut INGENTING mellan mig och Jamie, jag förstår inte var dessa rykten kommit ifrån.! Han är jätte trevlig och gullig, men vi är BARA vänner.

Dan säger: Du hade ganska kaxig attityd under popstars, tror du att det var därför du blev utröstad?

Mounia säger: Tyckte du det? Jag ser mig absolut inte som en kaxig person och jag framställts som det så är det trist, så jag kan inte svara på den frågan

Anna säger: Hej Mounia. Vem tycker du ska vinna Popstars nu när du åkte ur?

Mounia säger: Clarisse! hennes röst talar för sig själv och hon är en underbar person, honär värd det!

Martin säger: Hej! Missar vi mycket som ser programmet?? Kan tänka mig att ni gör många roliga saker när kameran inte är där.. Stämmer det?? Kan du ge nåt kul som hänt som vi inte fick se??

Mounia säger: Vi har haft kameror i ansiktet hela tiden, men det är mycket som klipps bort. Det som hänt då kamerorna inte varit där är inget speciellt förutom att vi kunnat slappna av lite då.

Sham säger: Vem "connectade" du mest med av finalisterna??

Mounia säger: Clarisse kände jag ju sedan innan men vi har bara kommit varandra närmre. sedan var relationen ju så bra till alla deltagare.

gumssan1 säger: Ska du söka igen till Popstars eller kommer du kanske rent av byta kanal till Fame Factory när dem startar igen?

Mounia säger: Nej det kan jag inte tänka mig, jag har aldrig varit förtjust i sådana här program så det är ganska knäppt att jag själv var med i ett, men jag är glad för att jag var med.

Mr Pop säger: Vilka sångare gillar du allra bäst (worldwide)? 1 manlig sångare och 1 kvinnlig sångerska!

Mounia säger: Mariah Carey och M. Jckson!

Ziip säger: Är Simon en lika "hypad" människa som det verkar? Han verkar vara en minst sagt intensviv människa!

Mounia säger: Jag det kan man minst sagt säga . jag har aldrig träffat någon som pratar så mycket och har så mycket energi, men han är underbar!

Ersboda4Life säger: Har du alltid velat bli Popstjärna?

Mounia säger: Jag har alltid älskat att dansa och sjunga, så ja det har jag alltid velat.

mikey säger: Är du singel? Tycker att du eär jättefin!!

Mounia säger: Tack så mycket! Jag kan säga så här, än så har jag ingen ring på mitt finger :)

Mr Pop säger: Stämmer det att du och Robyn har ett projekt ihop?

Mounia säger: Nej, den informationen har ine nått mig iallafall men det skulle inte vara så tråkigt

marjen säger: skulle du föredra att sjunga "egna" eller "andras" låtar i en eventuell skivsatsning?

Mounia säger: Jag är öppen för samarbete med andra låtskrivare och jag tar gärna emot låtar från andra om jag kan ta till mig dem och de är bra, men självklart vill jag ha med mina egna låtar också för jag älskar dem.

jompa säger: tycker du att någon annan borde ha åkt ut??

Mounia säger: Nej det kan jag inte säga, men det är klart att jag ville stanna.

Alexander säger: hur känns det nu... efter alla dessa veckor??

Mounia säger: det är jätte tråkigt att åka ut men samtidigt är det underbart att kunna få se min familj igen och att få återgå till mina danslektioner och mitt inspelande av mina egna låtar

mslin säger: jag tyckte du har skitskön attityd, och du var super framför kameran. men nu undrar jag, tar du sånglektioner, och i så fall hur länge har du gjort det?

Mounia säger: Jag har aldrig tagit sånglektioner förut, det var första gången med Zanna.

Richard Lane säger: Du hade klart den starkaste och intressantaste artist utstrånlingen vid sidan av Simon, p.g.a. detta har du fått något erbjudande ifrån Sony eller något annat skivbolag ?? Lycka till iframtiden!!

Mounia säger: Tack så hemskt mycket det är värmande att höra! jag har inte hunnit prata med någon på Sony eller någon från något annat skivbolag än, men jag ska ta itu med det så fort som möjligt och då får vi se hur det går.

Tack så mycket för alla frågor och tack till er som stöttat mig genom det hela! Jag uppskattar det mer än ni anar! Puss!/ Mounia