”Jag är deprimerad”

Robbie Williams äter antidepressiv medicin

NÖJE

Trots att Robbie Williams låtar går hem på hitlistor och han själv går hem hos småflickor säger Robbie nu att han är deprimerad och tar antidepressiv medicin.

Robbie är olycklig.

Robbie Williams skrev nyligen under ett skivkontrakt på nästan en miljard kronor. Pengar är inte allt, lyder ett ordspråk och det verkar Robbie ha insett. För trots en tjock plånbok är han inte lycklig.

Tidigare har han haft alkoholproblem och nu tar han medicin som ska stabilisera hans humör.

– Det handlar varken om skivförsäljning eller familj. Faktum är att jag lider av en sjukdom som kallas depression, sa sångaren i en intervju enligt VG.

– Folk tror att om man är deprimerad, så är man det av en speciell anledning. Men det stämmer inte på mig. Jag känner mig bara eländig, sa Robbie.

Han berättar också om den före detta flickvännen Nicole Appleton, som i en bok avslöjat detaljer om en abort hon gjorde för dem år sedan.

– Jag förstår varför hon gjorde abort, men det var verkligen trist. Men hon hade en idiot till pojkvän på den tiden. Jag var inte världens sjysstaste person att vara tillsammans med.

För en tid sedan cirkulerade bilder på honom och Rod Stewarts exflickvän Rachel Hunter runt i tidningarna. Men Robbie hävdar att han är singel och att det inte är någon romans mellan honom och Hunter.

– Hon är den mest vidunderliga kvinna jag någonsin träffat. Men jag har fobier mot att binda mig. Rachel och jag har dock haft fina stunder tillsammans och jag saknar henne, sa Robbie.

Karin Schmidt