Jacksons farliga lek

Här visar stjärnan upp sonen utanför fönstret

1 av 6 | Foto: REUTERS
Prince Michael II spritter till och Michael Jackson ser ut att tappa greppet för ett ögonblick. Snabbt drar han tillbaka sin son in i hotellvåningen och säkerheten.
NÖJE

NEW YORK

Michael Jackson fortsätter att förbrylla världen.

I går dinglade han sin son Prince Michael II över ett balkongräcke på fjärde våningen på lyxhotellet Adlon i Berlin.

Michael Jackson, 44, är i den tyska huvudstaden för att ta emot musikpriset Bambi för lång och trogen tjänst inom musikbranschen.

Iklädd svarta solglasögon och sin legendariska ansiktsmask kördes han från flygplatsen i en minivan.

Nära tappa greppet

De tog han av sig när han promenerade de 20 meterna från bilen till Berlins mest prestigefulla hotell, Adlon på boulevarden Unter den Linden i stans östra del, inför runt 200 jublande fans.

Jackson checkade in i hotellets finaste svit, presidentsviten på fjärde våningen.

Snart kom Jackson fram till fönstret med ett barn som uppges vara hans son i famnen. Pojkens ansikte var övertäckt med en duk och Jackson höll barnet någon sekund över balkongräcket.

Han har tre barn

Ett ögonblick såg det ut som att han tappade greppet när han höll sonen med en arm runt halsen. Men Jackson, och någon person i bakgrunden, skrattade och föreföll glada.

Han visade också lika hastigt upp ett annat större barn som också var maskerat.

Kanske ville Jackson visa upp ungarna för sina fans nedanför hotellet.

Ingen förklaring har getts av Jacksons talesmän, men musikfestivalen har bekräftat att ”kungen av pop” är i Berlin med sina barn.

Jackson har tre barn, sonen Prince Michael, 5, och dottern Paris, 4, med ex-frun Debbie Rowe. Prince Michael II är under ett år gammal och det är oklart om han är Jacksons biologiske son.

Bjuder hem offren

I Berlin tänker Michael Jackson också besöka offer för översvämningskatastrofen tidigare i år, den största på 500 år i Tyskland, och dessutom bjuda dem till Las Vegas.

I går lyckades han också shoppa lite utan att bli nedsprungen av fans.

Jackson åker hem till Los Angeles på fredag.

Där väntar domen i rättegången där Michael Jackson stämts på cirka 200 miljoner kronor av en promotor som påstår att Jackson ställde in konserter kring millenieskiftet.

Webb-tv: Se Jacksons farliga lek med sonen.

Fredrik Virtanen