Madonna ber Blair om beskydd

Superstjärnan fruktar för sin familjs säkerhet

NÖJE

Madonna är upprörd över att det ska byggas en gångstig bara 100 meter från hennes och familjens hus. Nu fruktar hon för säkerheten och ber premiärminister Blair om beskydd.

Madonna har bett premiärminister Blair om hjälp.

Madonna, hennes man Guy Ritchie och de två barnen Lourdes och Rocco bor i ett hus värt mer än 100 miljoner kronor i det engelska grevskapet Wiltshire. Man kan tycka att det ska ingå en viss säkerhet för de pengarna, men nu äventyras familjens säkerhet. Det är nämligen sagt att en ny gångstig ska byggas bara 100 meter från Madonnas hus när en ny lag träder i kraft år 2005. Lagen säger att fotgängare ska kunna gå så nära som 100 meter från privata hem.

– Deras största bekymmer är säkerheten, säger Ritchies mamma Shireen enligt Skynews.

– De känner att den nya lagen kan utgöra en fara för dem och deras två små barn, säger hon.

Efter att den nya lagen blev känd skickade Madonna och Guy ett brev till premiärminister Tony Blair, där de krävde särbehandling.

Men det verkar inte som om Blair tagit brevet på allt för stort allvar, även om både Madonna och Guy undertecknat det själva.

Lagen är till för att följas och det görs inga undantag från gällande lag, säger miljöministern Michael Meacher, enligt VG.

Karin Schmidt