Aguileras släktingar vädjar: Sök hjälp mot festandet

NÖJE

NEW YORK

Christina Aguileras familj har börjat oroa sig för hennes vilda partajande.

- Sök hjälp. För din och familjens skull, säger hennes farbror.

Foto: AP
Har tittat för djupt i glasen på sistone.

Christina Aguileras senaste skiva "Stripped" och hennes nya, sexuellt utmanande stil har ackompanjerats av ständiga rapporter om sångerskans vilda partajande. Själv har hon berättat att hon gillar sex med handklovar och "män med flava (färg)".

Skivan har floppat och hennes farbror Johann Aguilera har blivit rädd att den 22-åriga sångerskans tappat greppet.

"Rädd om hälsan"

Droppen kom efter att han sett en bild på en full och oregerlig Aguilera från Bahamas under julhelgen - en bild som ska ha varit tagen klockan tio på förmiddagen.

- Jag kan inte komma i kontakt med henne men jag är rädd om hennes hälsa. Det är min älskade lilla brorsdotter som var en omtänksam, bra flicka. Men nu uppträder hon helt galet, säger Johann Aguilera till Teen Magazine.

- Snälla sök hjälp, för din skull och för din familjs skull.

Nervöst sammanbrott

Aguilera berättade i oktober att hon fick ett "litet nervöst sammanbrott" efter att förhållandet med Jorge Santos tog slut.

Hon har också berättat och sjungit om hur både hon och hennes mamma Shelly misshandlades av pappa Fausto Aguilera innan föräldrarna skildes.

Hon blev också mobbad i skolan efter att som 8-åring varit med i en talangjakt i tv i hemstaden Pittsburgh. Mobbningen tilltog sedan när hon blev programledare för "Disneyklubben" samtidigt som Britney Spears.

Fredrik Virtanen