Tjejerna som toppar värstinglistan

Hånglar upp tjejer på nattklubbar

1 av 7 | Foto: AP
Pamela Anderson
NÖJE

De ligger runt, festar och ställer till ett helvetes liv vart de än kommer. Puls har listat brudarna som kvalar in bland kändisvärldens värstingar.

Pamela Anderson

Här har vi en tjej som gifter sig i vit stringbikini, ställer upp på nakenbilder tillsammans med sin son och alltid, alltid har en kamera riggad i sängstolpen. När Pamela är i faggorna är det bäst att stoppa papper i maskinen, för då händer det grejer. Ena sekunden gungar hon naken ovanför ett piano, den andra gör hon sina bautabröst ännu större och den tredje spelar hon in en sexvideo med sin fästman. En video som ligger ute på nätet innan hon hinner trycka på stop-knappen.

Numera är ärkeblondinen hepatit C-smittad tvåbarnsmamma och håller rätt låg profil på festfronten. Men misströsta inte – snart behöver du bara gå till din lokala videonasare för att få se exakt vad hon och Kid Rock har pysslat med på sistone.

Sex:

Sprit och droger:

Bråk:

Courtney Love

Det publiceras inte lika många bilder av henne med paltorna på halv stång och läppstift över hela trynet längre. Men Courtneys digra meritlista knäcker det mesta. Nämn ett piller och hon har tagit det. Säg en kroppsdel och hon har flashat den. Inget är omöjligt för en kvinna som tycker det verkar vara en bra idé att skjuta heroin under graviditeten.

Courtney tvekar varken att bli ordentligt osams med publiken,

vifta med tuttarna eller misshandla sin egen gitarrist när hon står på scen. Det är bara att kavla upp skjortärmarna och brassa på. Kurt Cobains änka har jiddrat om det mesta och festat med de flesta.

Sex:

Sprit och droger:

Bråk:

Lil’ Kim

Som tonåring attackerade hon sin pappa med saxar och flaskor och knäckte extra som knarkkurir i Brooklyn. I dag leder en sökning på hennes namn alltid, förr eller senare, till hemsidor med tvivelaktigt innehåll. Det är tyvärr en naturlig följd för en flicka som dyker upp på fester iklädd ingenting annat än blommor över bröstvårtorna, trallande på saker som: ”Got the camcord layin in a drawer where he can’t see, can’t wait to show my girls he sucked the piss out of my pussy.” Lil’ Kim är kanske inte den första man tänker på när man snackar kvinnosakskämpar, men när det gäller kvinnors rätt att ge explicit uttryck för en rå sexualitet, medverka i skottlossningar och rappa om värdelösa konkurrenter – ja, då är hon i sanning en pionjär.

Sex:

Sprit och droger:

Bråk:

Jordan

Jordan, eller Katie Price som hon egentligen heter, viker ut sig nästan dygnet runt. Man kan skönja silhuetterna av hennes enorma bröst när helst man bläddrar i en brittisk tidning, vilken som helst. Sitter Jordan inte i en baksätet på en taxi med handen i skrevet är Jordan full som en kastrull på en nattklubb.

Om hennes vilda leverne var orsaken till att hennes lille son Harvey föddes blind är det ingen som vet. Däremot vet man att den hulda modern åkte till USA för att ge stackars Harvey specialisthjälp, men gjorde ett extra långt bensträckar-stopp på Hugh Hefners Playboy Mansion där hon festade tills hon kollade i kors.

Sex:

Sprit och droger:

Bråk:

Anna Nicole Smith

Vad det nu än var hon behövde göra (och hur ofta hon behövde göra det) med 90-årige J Howard Marshall II så gav det rejäl utdelning. Efter seglivade bråk med gubbens släktingar fick Anna Nicole loss en miljard. Hur hon valde att spendera de pengarna vet vi. Strippklubbar, limousinfärder, kubikliter sprit, enorma doser lugnande tabletter, glass i stora lass, en liten ful hund och penisformade flaskor att dricka läsk ur. Dessutom har Anna kostat på sig en lilahårig assistent som underhåller henne vid de tillfällen hon inte provjuckar sängar, äter chips eller dansar med sin döda makes aska.

Sex:

Sprit och droger:

Bråk:

Winona Ryder

Det såg riktigt lovande ut till en början – de mysiga ungdomsfilmerna avlöste varandra och romansen med Johnny Depp spirade. Winona hade hy vit som snö, hår svart som ebenholts och läppar röda som blod.

Men Hollywood satte sina spår och plötsligt gick Snövit på lugnande och snattade kläder som den värsta kleptomanen i stan. När hon greps hade hon sju narkotiska preparat och tjyvgods för 50 lax i väskan. Winona slapp undan med tre års villkorlig dom, men domaren varnade henne; hon är bra jävla nära att få skaka galler nu. Särskilt med tanke på att den där stöldräden inne på Saks inte var den första hennes klåfingrar gett sig ut på. Fortsättning följer.

Sex:

Sprit och droger:

Bråk:

Christina Aguilera

Christina gick ut lite soft med tuggummipop och bar mage, men nu har hon lagt i femmans växel och kör så det ryker. Xtina är nya smeknamnet, handklovar är accessoaren hela dagen och senaste videon, ”Dirrty”, är något av det skitigaste som någonsin visats på MTV. Och vem vet vad som kommer härnäst, för den forna popprinsessan verkar ha löpt amok.

Hon hånglar upp tjejer på nattklubbar, festar så att hon blir portad från lyxhotell och piercar både det ena och det andra. Eminem och ett gäng odugliga samarbetspartners har fått på nöten av bara farten. Christina Aguilera far fram som en drucken fladdermus genom natten. Hon är bara 22 år än så länge, men har potential att bli en av de absolut värsta.

Sex:

Sprit och droger:

Bråk:

Diskutera

Karolina Fjällborg