Här har du ditt eget paradis, Robert Wells

1 av 3 | Foto: MIA MORÉN/TRAMPOLI
På lyxresorten Friendship Bay kommer Robert Wells bo under sin vistelse på Bequia.
NÖJE

Lyxiga Friendship Bay Resort blir Robert Wells nya hem.

Här på ön Bequia ska han jamma med lokala musiker och uppträdda för världskändisar.

Johnny Depp blir en av gästerna.

I torsdags berättade Aftonbladet om Robert Wells inspirationsresa till den västindiska paradisön Bequia. På onsdag nästa vecka tar han med sig sitt kompband för ett liv bland palmer och karibiska rytmer.

Och det är här på den lilla lyxiga resorten Friendship Bay "Rhapsody in rock"-stjärnan ska bo. Stället har 28 sviter, alla med egen altan och havsutsikt, och hotellet ägs av det svenska paret Lars och Margit Abrahamsson.

- Jag tror han kommer trivas och få mycket inspiration här av alla färger, människor och djur, säger Lars Abrahamsson.

Själv flyttade han hit med sin familj för 12 år sedan. Familjen satsar mycket på att arrangera konserter och bjuda in artister. Bland annat ska magikern Joe Labero hit för en miniturné i mars.

Bequia är ett dyk- och semesterparadis i Grenadinerna. Det var också här dokusåpan "Villa Medusa" spelades in hösten 2001. Just nu befinner sig även ett Hollywood-team på 300 personer på ön för inspelningen av storfilmen "Pirates of the Caribbean" med Johnny Depp.

- Vi har hjälpt till med den lokala castingen till filmen och bjudit in Johnny Depp till en av Robert Wells konserter, berättar Lars Abrahamsson.

Förutom Johnny Depp ska Robert Wells troligen besöka Mick Jagger som har ett hus på grannön Mustique. Vid mellanlandningen på Barbados ska Wells också träffa reggae-musikern Eddie Grant som hade en hit med låten "Give me hope, Joanna".

Karin Lindstedt