Läsarna: Det var rätt låtar som vann

1 av 3 | Foto: PETER KJELLERÅS
Skulle ha gått vidare.
NÖJE

Det var många ovanligt svaga låtar med! Enligt mig höll ingen låt egentligen måttet på en schlager!

Lisa

Tjoohoo för att Jill vann. Hon är bara såååå bra.

Maria Sjögren

Melodifestivalen var överlag väldigt roande, men Charlotte samt Lena borde rentvått sig själva vid ett senare tillfälle och i stället låta de tävlande tävla. MYCKET fokus lades i stället på dem själva. Taskigt.

Beatrice

Otroligt bra alla tre. Vill bara säga grattis SVT. Ni har lyckats. Hela upplägget var suveränt. Det var vackert (Lena och Charlotte) Humor (Mark, Lena, Charlotte) Fortsätt så.

MVH Tomas

Denna schlageromgång var pinsam!!! Årets schlagerartister var av rätt så hög kvalité och klass, tycker jag och min sambo. Men årets programledare var något av det sämsta genom tiderna. Vi tycker även att dessa programledare tog på tok för mycket plats i rutan.

Thomas och Kattis.

Programledare: Snygga tjejer i hemska trollfrisyrer.

Musiken (Bidragen?): Mycket sämre än MGP Junior (Nordic).

Henry

Nu får svenska folket skärpa till sig!

Jill Johnsons bidrag är ju nästan en helt identisk kopia på Shania Twains låt "!

Vänliga hälsningar Andreas

Suverän "Flickorna från Småland" av Lena och Charlotte! När kommer singeln ut?!

Paul

Hej! Vilken fantastisk start på Melodifestivalen! Allt gick som smort ju! Perfekta programledare! Kanon låtar som gick vidare (sorry Mendez! din tid är ute)! Jag har en känsla nu att Jill Johnson kommer ta hem allt!

Erik

Tycker att rätt låt vann, men det Mendez kompanjon gjorde när de zoomades in när Jill gick vidare, tyckte jag inte om att se. Trodde han ingen skulle se att han pekade finger under tiden han klappade händerna? Dålig stil!

Mattias

Häftigt program, Charlotte och Lena bäst! De fyra finalisterna borde ha presenterats på en gång, som det blev nu fick de olika lång tid för telefonröstning - orättvist!

Hälsningar Birgitta Wikner

Jag brukar inte bli upprörd över resultat som blivit efter röstningar - men nu är jag det verkligen! Det gick inte att komma fram. Jag ringde flera gånger för att rösta på Mendez men det tutade bara upptaget. Vilket fiasko. Klart att Mendez skulle ha gått vidare!

Karin

Helt klart så vann rätt låtar äntligen!

Christian

Dåliga scenframträdanden, dålig koreografi och pinsamma programledare. Var tog schlagern vägen? I årets schlagerfestival saknas ingenting så mycket som en riktig schlagerlåt. En dålig modeshow.

Johanna Olofsson

Årets Melodifestival - var den flipp eller flopp? Varje år diskuteras och dissekeras den och alla har en egen åsikt. I går skickade flera hundra läsare mejl till Aftonbladet för att ge sin syn på årets stora tv-höjdpunkt. Var Lena Philipsson och Charlotte Nilsson våpiga eller komiska och vann rätt låt? Aftonbladets läsardomstol dömer.

Linda Hjertén