Carolas nye: Magnus, 32

Tvåbarns-
pappan från Sundsvall: "Vi träffas"

1 av 6 | Foto: mattias carlsson
MYCKET GEMENSAMT Carola och Magnus Svenlin träffades genom vänner och upptäckte snart att de hade mycket gemensamt. De är båda uppvuxna i kristna hem och Magnus är aktiv inom pingstkyrkan. Och precis som Carola gillar han gamla bilar. Bilderna ovan är tagna vid Carolas hus i Saltsjöbaden utanför Stockholm.
NÖJE

Carola har en ny kärlek.

Hennes pojkvän är den 32-årige tvåbarnspappan Magnus Svenlin.

- Ja, vi träffas, säger han.

Carola Häggkvist, 36, har funnit kärleken. Aftonbladet kan i dag avslöja att hennes nya pojkvän är den gifta småbarnspappan Magnus Svenlin från Sundsvall.

Helgen tillsammans

För två veckor sedan tillbringade Carola och Magnus Svenlin helgen tillsammans. De åt bland annat middagar, promenerade och gick på teater. Med på resan till Stockholm var också Magnus två barn, en sexårig dotter och en ettårig son.

De har redan lärt känna Carolas son Amadeus, 4, som på kort tid har fått två nya lekkamrater.

Mycket gemensamt

Carola och Magnus Svenlin träffades genom gemensamma vänner. De upptäckte snart att de hade mycket gemensamt. Magnus är uppvuxen i ett kristet hem och aktiv inom pingstkyrkan.

I helgen var det dags för parets nästa kärleksmöte. Den här gången var Magnus barnledig och i fredags tog han bussen från Sundsvall till Stockholm där Carola hämtade honom. Precis som förra helgen tillbringade han nätterna hemma hos Carola. Under lördagsförmiddagen gjorde han några ärenden i Carolas BMW som han disponerar under sin vistelse. Paret föredrar att färdas i olika bilar och när Magnus är på besök kör Carola i stället en Volvo.

"Håller låg profil"

- De är dödsförälskade i varandra, men naturligtvis vill båda hålla en låg profil med tanke på att Carola är så känd, säger en person i parets bekantskapskrets.

Magnus Svenlin har separerat från sin hustru Jeanette, 30. Efter sju års äktenskap lämnade makarna den 20 augusti i fjol in sin skilsmässoansökan.

Magnus Svenlin gick en tvåårig träteknisk utbildning på gymnasiet. Han har tidigare arbetat på bank men enligt uppgifter sa han upp sig för en tid sedan. I stället driver Magnus nu handelsbolaget TNT Snowboard HB som ägnar sig åt produktion och försäljning av snowboards, bindningar och kläder. Som Carola är han en stor fantast av gamla bilar. Han kör en Mercedes 180 av årsmodell 1955.

Magnus Svenlin bekräftar för Aftonbladet att han och Carola umgås.

- Det stämmer att jag och Carola träffas. Men mer vill jag inte säga, säger han.

Daniel Nyhlén, Dan Panas