”Det var ett tröstpris att Fame vann”

Läs hela chattet med Andrés Esteche

Foto: Björn Lindahl
Andrés gick inte vidare, trots att han var storfavorit.
NÖJE

Andrés Esteche säger: Hej! Nu är jag här, det ska bli jättekul!

Aana säger: Vad tyckte du om ditt framförande i lördags?

Andrés Esteche säger: Jag är väldigt nöjd med mitt framförande. Både koreografin och sången satt, jag tror inte jag skulle kunna gjort det bättre.

osloRikard säger: Hej Andrès! Du var snyggast och bäst i Göteborg! Lycka till vidare! Är du singel? Kram! Rikard

Andrés Esteche säger: Tack så hemskt mycket, jag är jättesingel!

Mariah säger: Det är så typiskt men det går aldrig hela vägen för dig Andres. Men stå på dig.För du ska väl inte ge upp? Skiva på gång?

Andrés Esteche säger: Tack! Jag har en skiva på gång och Just like a boomerang släpps snart. Skivan kommer i maj och det är samma låtskrivare som har de flesta låtarna. Så det blir en väldigt bra skiva, eller vad tycker du?!

Maria säger: Har du själv några favoriter i Melodifestivalen? kram kram

Andrés Esteche säger: Fame, Markus Landgren och Barbados av någon konstig anledning...

amelia säger: andres, det var tråkigt att du inte gick vidare. du var väldigt snygg och hade en bra låt. Var du nervös?

Andrés Esteche säger: Jag var inte så nervös som jag trodde att jag skulle bli, faktiskt. Tack för att du tyckte att jag såg bra ut och hade en bra låt!! Själv älskar jag låten av hela mitt hjärta.

Mariah säger: Vem eller vilka var dina bästa vänner i Fame Factory?

Andrés Esteche säger: Det var Emil Sigfridsson som var min bästa kompis. Vi delade rum på slutet så vi kom varandra väldigt nära.

Oswald säger: Kommer ihåg att du sa i FF att det kändes som om din framtida karriär hängde på hur det gick i MF...vad säger du nu??

Andrés Esteche säger: Ja, det var lite beroende av hur det gick.. Nu får jag jobba på hårdare än om jag hade vunnit. Men jag jobbar på ändå, skivan kommer så det är inte slut på min karriär, den har bara börjat. Bert ringde mig efter programmet där jag sa så och sa: Nä men Andrés, du har en karriär ändå, oavsett om du vinner mf eller inte.

Therz säger: hejsan, andrés synd att du inte gick vidare tyckte du och Alcazar var bäst. Vilken låt tyckte du var bäst? Har du någon officiel hemsida? Vart kan man skriva till dej?

Andrés Esteche säger: Min låtfavorit var Fames. www.andresesteche.com.

Mariah säger: När du var med i Fame Factory så jämfördes du med George Michael, har han varit en förebild för dig?

Andrés Esteche säger: Absolut, jag tycker att han är en fantastisk sångare och artist. Men jag försöker absolut inte imitera honom, utan gör min egen grej.

marta säger: gillar du brandsta?

Andrés Esteche säger: Jag gillar dom privat som personer. Jag tycker att dom är jätteroliga och jag hade jättekul. Jag träffade dom på Pride första gången, dom är inte homofober! Jag körade dom där.

Amir säger: Varför tycker du att just din låt ska vinna, vad har den som andra saknar.

Andrés Esteche säger: ...Brandmän i bara överkroppar går väldigt mycket hem hos bögpubliken också. Amir: Min låt är inte en typisk schlager utan en stark latinolåt som man blir väldigt glad av. Det är fest och party! Och det är såna låtar som funkar i internationella sammanhang. Även dansshowen som folk kommer ihåg. Det är det som funkar!

Tommy säger: Blev du kär i Emil?? Det blev jag :-))

Andrés Esteche säger: Nä, det var inte såna känslor, jag tycker lika bra om hans flickvän som om honom! Jag tycker väldigt mycket om honom, men det är bara vänskapskänslor.

Katarina säger: hej andrés! hur kändes det att dina kompisar i fame gick vidare och inte du? *jag tycker du va bäst!!* kram

Andrés Esteche säger: Man kan säga att det var lite tröstpris för mig att dom gick vidare. Hade dom inte gått vidare hade jag varit väldigt ledsen.

Andrés Esteche säger: Hälsa Brandsta från mig. Jag hoppas att ni köper min skiva!