”Det vore pinsamt att diska låten så här sent”

Läs chattet med Barbados-Mathias

NÖJE

Mathias i Barbados säger: Hej hej allihopa nu är jag här!

Tess säger: Stort grattis till segern...tyckte aldrig ni att låten påminde om nån annan?

Mathias i Barbados säger: Tack så mycket. Ingenting som vi tänkte på för vi hade aldrig hört låten som folk tycker att den är lik...

lena säger: Hejsan. Jag tycker att eran låt var jättebra. Hur känns det nu när ni vet att ni kan bli diskade?

Mathias i Barbados säger: Det känns lite tråkigt förstås. Det tar ju ner lite av gläjden. Jag tror inte att det är något problem för då skulle den nog ha blivit diskad tidigare tror jag.

lella säger: hur kändes det för dig mattias att tävla i melodifestivalen? Jag vet ju att du kan nästan allt om den själv! Måste varit stort.

Mathias i Barbados säger: Ja det är otroligt häftigt att vara med eftersom den är ett stort intresse. Det var jätteroligt och jag var lugnare än jag trodde att jag skulle vara.

emo säger: Hur firade ni lördagen?

Mathias i Barbados säger: Vi firade den på en efterfest och festade hela natten.

Thomas... säger: hur kändes det att ta över efter en sån folkkär sångare som magnus?

Mathias i Barbados säger: Nervöst och pirrigt, men jag har haft sånt stöd av alla inblandade så välkomnadet har varit jättebra. Det kommer bara bli bättre.

Lilja säger: Grattis Mathias, hoppas nu inte bara att ni blir diskade. Ni var bäst. Du är en så bra efterträdare till Magnus. Följer du Johan i Fame Factory varje dag nu?

Mathias i Barbados säger: Tack så hemskt mycket. Hoppas också att vi inte blir diskade. Jag hinner tyvärr inte titta på mycket på Fame Factory, men jag tittar på veckofinalerna och följer honom på det sättet.

Ann-Charlotte säger: Hej Barbados! Jag tycker att ni var bäst i lördags även om jag sa direkt att det var likt Sweet låt...om ni diskas nu är det riktigt pinsamt för dom som godkänt låten innan. Man ska inte kunna råka ut för detta i en final, sånt ska upptäckas mycket tidigare.

Hoppas att det går bra för er, ska försöka se er i sommar nånstans! Kram!

Mathias i Barbados säger: Jag håller med om det. Det vore pinsamt att diska den såhär sent, en vecka innan finalen. Det borde ha skett tidigare isåfall...

Blizz säger: Grattis Mathias, bästa låten Barbados tävlat med! Vad tycker du själv om startfältet i år? Några favoriter?

Mathias i Barbados säger: Ja absolut jag har några favortier. Mina kollegor ifrån FF, Fame, Andrés och Marcus. Sen gillade jag Nanne i lördags och Alcazars låt.

Tess säger: Som ny stjärna...ovant med all uppståndelse kring dig som person?

Mathias i Barbados säger: Ja det är ovant. Men det är så mycket trevligt så än så länge är det bara roligt och smickrande.

Josef säger: Tror du att plagiat anklagelserna minskar era chanser att vinna i globen?

Mathias i Barbados säger: Jag hoppas inte det. Men jag tror att det säkert kan påverka folk negativt, men jag hoppas att det inte gör det.

Erik(Luleå) säger: Hej Mathias.

Ni gjorde ett bra framträdande.Hur länge har ni tränat inför erat schlagerframträdande?

Mathias i Barbados säger: Vi har inte tränat så jättelänge. Vi har bara tränat de fyra dagar vi var uppe i Luleå.

Mr.Ekberg säger: Har du slutat att röka?

Mathias i Barbados säger: Nej jag har inte slutat helt, jag har minskat. Bert kan ju inte komma med några straffrundor nu heller...

Mathias i Barbados säger: Tack så jättemycket alla som ville chatta. Håll tummarna att vi får vara med i Globen. Ha det så gott! Kram!