- Jag har inte fattat att jag är pensionär

Grattis Barbro ”Lill-Babs” Svensson som fyller 65 år i dag

NÖJE
Grattis

- Tack, så mycket!

Hur känns det?

- Jättebra, det är alltid kul att fylla år även om jag nog inte fattat att jag är pensionär nu. Men jag tänker fortsätta att leva som jag alltid gjort och kalla mig "passion-är" i stället.

Hur ska du fira?

- Det blir som vanligt öppet hus hemma hos mig. Jag har ingen aning om det blir 30 eller 100 personer som kommer. Men det ska bli roligt. Jag brukar ju bli överraskad och fira lite större när jag fyller jämnt. På 40-årsdagen chartrade familj och vänner ett plan, hämtade mig i Malmö där jag showade och flög mig till festen i Stockholm. 50 år firade jag på Börsen och 60 på Tyrol.

Vad har varit viktigast i ditt liv?

- Det är mina underbara ungar och barnbarnen. Det viktigaste är att få umgås med dem och jag vill fortsätta att spela golf, resa och träffa vänner och familj. Man måste passa på medan man mår bra eftersom man inte vet vad som händer.

Vad vill du ha i födelsedagspresent?

- Jag önskar mig inga saker. Det roligaste med att fylla år är att få samla alla man känner. Jag tycker det bästa är att få se folk träffas som inte setts på länge. Därför tycker jag att alla borde fira sina födelsedagar ordentligt. Det behöver inte vara något märkvärdigt bara man får umgås.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

- Att kocken blir frisk. Han skulle ha hjälpt mig att laga all mat men nu ligger han hemma med 39,9 graders feber.

Karin Lindstedt