Aftonbladet
Dagens namn: Ursula, Yrsa
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet

Läsarna: Pontare bättre som artist

   Fel låt vann. Segertippade Sahlene föll platt till marken till läsarnas förtvivlan. Många ringde och mejlade Aftonbladet i går för att klaga på vad de tyckte var den sämsta delfinalen hittills.

Roger Pontare fick ris som programledare men ros som artist. Medan Östen med Resten mest fick ta stryk. Trots att bandet gick raka vägen till final med "Maria" tyckte Aftonbladets läsare att Östen med Resten förstörde festen.

Jag tycker att det var skandal att Roger Pontare hela tiden läste direkt ur manuset. Det såg så stelt ut. Han kunde inte ens skämta utan manus. Pontare var den sämsta av dem alla.

Anette

 

Sämsta delfinalen så här långt. Vill vi verkligen ha en parodi på Galenskaparna till Riga?

Vinner Östen med Resten får vi nog räkna med usla poäng . Det är en sångtävling ingen tävling för trams och skoj .

Båda vinnarlåtarna var kopior av andra teman. Mix av två gamla discohits i Afro-Dites låt. Latinhit den andra. Man kan inte ta detta på allvar längre.

Ulf

 

Vad hände egentligen? En av artisterna var ju en klockren vinnare! Det fanns ingen som kunde jämföra sig med Sahlene. Hon har potentialen att vinna den internationell finalen! RÖSTFUSK? Det tror jag.

Ola Svanberg.

 

Gör Mark Levengood till ständig programledare. Han är vänlig, proffsig och rolig i samma paket. Sedan kan han ha olika medhjälpare! Suveränt upplägg och Mark e bäst!!

Olle, 37 år

 

Jag kan inte fatta att inte Sahlene gick vidare, jag hade hoppats på Lina & Bubbles men Afro-Dite var inte så dåliga. Allram & Dj Tjet är ju mycket bättre än Östen med Resten, dom är så fjolliga!

Andreas Wallh

 

Fy för den lede. Pontare saknar ju till och med en antydan till självinsikt när han klär ut sig som han gör. Fy fan för program där man sitter och skäms för programledaren.

Jag tyckte att Afro-Dite var klart bäst. De hade roligast och det smittade av sig. Dock minus för superful klädsel.

Kribbis

 

Roger Pontare var usel som programledare! Kan han inte lära sig att säga replikerna så att de låter naturliga, alltså inte lästa helt innantill? Vi stängde av ljudet varje gång han sa något.

Åsa och Anders, Västerås

 

Hej! Måste bara få ventilera mig, detta är tammefan skandal. Det var ju helt klart Sahlene och Maarja som var outstanding. Jag kunde inte tro mina öron.

Stefan, Åland

 

Mark Levengood är otroligt bra som programledare. Honom skulle man gärna kunna se oftare men Roger Pontare bör nog stanna på scen som artist och inte ge sig in i programledarrollen någon mer gång! De tidigare gästprogramledarna har dock varit mer än bra!

Therése

 

Hej ! Absolut rätt låt vann och tvåan inget att snacka om, de bästa låtarna gick vidare. Programledarna toppen . Hoppas vi får fler programledare som vågar bjuda på sig själva.

Tompa

 

Programledarna helt okej. Östen med Resten suveräna och Afro-Dite sjunger värre än jag gör i duschen.

Sandra, Halmstad

 

Nu har vi röstat bort de två bästa låtarna. Andrés och Sahlene. Fy Sverige!

Östen med pesten förstörde festen! Det är bara tanter som saknar grisfesten på Mallis som kan rösta fram en sån töntig låt. Om den går vidare till Europafinal så skäms jag för att vara svensk.

Miss Schlager

– Jag tyckte det kändes ganska förutsägbart. Men det var jättesynd att Sahlene inte gick vidare, hon och Afro-Dite var absolut bäst. Jag älskar Afro-Dites låt. Men annars var det inga större överraskningar. Det var ett rätt roligt program och Mark har gjort ett fantastiskt jobb under hela festivalen.

Mathias Holmgren, sångare i Barbados

 

– Det här är riktig härlig lördagsunderhållning. Mina kollegor skötte sig bra. Både Mark och Pontare är underbara. Jag tycker Melodifestivalen lyckas förnya sig varje gång, trots att det här var fjärde programmet dök det upp nya idéer. Dessutom är det ju nya låtar varje gång. Särskilt mycket gillade jag Pontares dansare!

Lill-Babs Svensson, artist och programledare i Luleå

 

– Alla låtar var jämntjocka, det var ingen som var riktigt bra och ingen riktigt dålig. Men Afro-Dite är ju proffs, de är kul och avspända på scen och sticker ut. Östen med Resten tycker jag är ett pajasband. Jag fattar inte hur folk kan rösta på dem. Pontare var bedrövlig! Han läste innantill, stakade sig och var jävligt dålig.

Patric Sjöström, Robinson-deltagare

 

– Ja, man blir lite konfunderad. Östens låt var en riktig hit och helt klockren. Men jag var chockad när Sahlene inte kom med. Hon skulle ha fått en plats istället för Lina. Generellt tycker jag det här är bra underhållning med mycket musik. Fast jag tycker nog att 50 % av rösterna ska ges av en jury och 50 % av folket.

Annika Ljungberg, sångerska

SENASTE NYTT

Visa fler
Om Aftonbladet