Läsarna: Det här är skandal

NÖJE

Alcazar var bäst, Carola borde ha ställt upp i Melodifestivalen och det var en riktig skandal med dåligt fungerande telefonslussar. Läsarreaktionerna var många efter "Tittarnas val" i går kväll.

- Jag tycker faktiskt att det var rätt att Bubbles gick vidare till final. Jag och många andra med mig som såg delfinalen i Sundsvall live tyckte att Bubbles var mycket bättre än vad många trodde att de skulle vara. Låten och framförandet var ett av de bästa både i delfinalen i Sundsvall och nu i Söndagsöppet. Riktigt stark låt med ett mycket proffsigt framförande.

/Hasse

- Helt rätt att Alcazar gick vidare och riktigt kul med Bubbles.

Men det var ju lite synd att SVT inte meddelade vad som var fel tidigare. Jag röstade på Alcazar sju gånger enbart för att jag inte visste att samtalen som fick felmeddelandena räknades som röster.

Dyrt för mig.

Bra för Alcazar, men samtidigt lite orättvist.

Bra för "Världens barn".

Mvh Liselott, Göteborg

- Hoppas att svenska folket verkligen lyssnar på Alcazars låt och bortser från att det är två homosexuella killar som sjunger. För deras låt är en verklig hit och den enda som kan vinna i Riga. Heja Alcazar, er låt är allra bäst.

Kristina från Luleå

- Jag tycker att dom kunde ha vänt på alltihop.

Skickat söndagens alla 8 bidrag till final och tagit 2 av dom som redan var klara. Dom bästa spelades trots allt på söndagen.

Roger

- Protest. Jag har försökt rösta på låt 1 och 2 och ringt minst ett 20-tal gånger utan att komma fram. Om samtalen gått fram så för guds skull registrera bara två samtal till Världens barn. Men jag tror ej så är fallet.

Ringde tidigt via SVT Nyheter och informerade eftersom huvudväxeln var ur funktion. En ny omröstning måste göras annars är det här skandal.

/Hans Wängberg

- Yes, Alcazar till final i Globen. Helt rätt - där hör dom hemma. Puss och kram på er Magnus, Andreas, Annika och Tess.

Vänliga hälsningar, Edirp 2001

/Anette Aronsson

- Nästa helg ska dom framröstade bidragen tävla i Globen. Men när jag ser starfältet så blir jag verkligen besviken. Bransta, Mendez, Da Buzz, Style osv. Deras låtar fick nobben. Pinsamt att ta med Bubbles och Sanna Nielsen. Men fjortisarna har ju sagt sitt. Även dom etablerade artisterna och så tror jag tyvärr för framtida festivaler.

Mvh/ Schlageroraklet

- Allra bäst var megastjärnan Carola. Hennes låt var det vackraste jag hört.

Mvh Lars-Magnus Olsson

- Det finns hopp för Sverige trots allt - Alcazar Till final - där de såklart hör hemma! "Ni är det bästa Sverige har - Heja heja Alcazar"

Kram/ Malin, Ludvika

Mvh Liselott, göteborg

ARTIKELN HANDLAR OM