”Jag tror att Fame vinner”

Läs chattet med Mikael Erlandsson

NÖJE

Mikael Erlandsson säger: Hej alla chattarvänner! Hoppas ni tyckte att det var trevligt och att det inte var för lugn låt så att ni somnade.

nalle säger: Hur känns det idag? Blev det mycket firande i helgen?

Mikael Erlandsson säger: Ja naturligtvis, det känns jättebra om man festar på rätt sätt.

Christian-sthlm säger: Hej Mikael! Var detta din schlagerdebut?

Mikael Erlandsson säger: Nej det är tredje gången. Första gången var 1990 med N"gang med Vi vill ha värme. Sen dröjde det sju år och då jag stod med i kören till Jim Jiheds Charlie.

Mina säger: Hur länge har du sjungit?

Mikael Erlandsson säger: I cirka femotn år, innan dess spelade jag trummor.

smeagol säger: Tror du att du hade fått vara med i melodifestivlen ävenom du inte vunnit sikta mot stjärnorna finalen?

Mikael Erlandsson säger: Det är inte ens jag, där har jag aldrig varit med!

Christian-sthlm säger: Vad handlade "frisyrchocken" om?

Mikael Erlandsson säger: Det förstår inte jag heller, jag ville bara göra mig fin... Det var väl det att jag aldrig har brytt mig om frisyren, men jag tyckte att jag såg för risig ut och ville bli fin i håret...

ralf säger: ÄR du besviken/förvänad över att du inte gick vidare? Jag tyckte att låten var jättebra, men att den kanske försvann lite i alla "flashiga" bidrag. Håller du med?

Mikael Erlandsson säger: Vissa låtar tar ju tid för att växa, den här kanske vinner i längen. Jag är icke alls besviken, jag räknade inte med något överhuvudtaget.

go säger: Är Bert Karlsson trevlig?

Mikael Erlandsson säger: Det tycker jag allt. Absolut. Han är kalas, ärlig och trevlig.

lillaelin säger: vilka tror du kommer vinna i finalen?

Mikael Erlandsson säger: Oj vad svårt. Vilka jag tror... jag tror faktiskt att Fame kommer vinna av den anledningen att det är så fruktansvärt bra.

Alleman säger: Vad tycker du om melodifestivalen? Är det din stil? Vad lyssnar du på annars?

Mikael Erlandsson säger: I och med att jag älskar musik och i melodifestivalen finns det plats för så mycket olika stilar. Jag lyssanr på mycket ny musik, Beatles, klassik och Electric Light Orchestra. Beatles är min religion.

Nicklas säger: Vad har du för planer nu?

Mikael Erlandsson säger: Att lanser min soloplatta som var bestämd långt innan jag skulle vara med i melodifestivalen. Den finns ute nu för övrigt.

Mikael Erlandsson säger: Tack alla som har ringt. Jag har haft en trevlig resa och det är inte sista gången ni hör av mig. Hej då.