- Många har trott att vi inte kan sjunga

Bubbles

NÖJE

De har anklagats för att bara vara produkter som inte kan sjunga.

Finalplatsen i Melodifestivalen är en revansch för Bubbles.

- Nu har vi visat vad vi går för, säger Sandra.

Foto: BJÖRN LINDAHL
Caroline, Patricia och Sandra (längst bak på bilden) är de tre medlemmarna ur Bubbles som får sjunga i Melodifestivalen. De övriga två, Yenny och Hannah är för unga. Och tjejerna i Bubbles har ett vinnarvapen: - Vi går in och har så jäkla kul att det syns.

Tonåringarna i Bubbles fick knappast en smakstart på sin första Melodifestival.

Före den första deltävlingen diskades medlemmarna Yenny och Hannah för att de var för unga.

Dessutom kritiseras gruppen för att bara vara en skrivbordsprodukt - fem unga tjejer som satts samman av ett penningtörstande skivbolag som velat tjäna snabba stålar på tonårspubliken.

- Många har trott att vi inte kan sjunga och att vi bara är en produkt. Men nu känns det skönt att vi visat vad vi faktiskt kan, säger Sandra.

Men faktum är att tjejerna hade något stort på gång redan före Melodifestivalen. Bubbles beskrivs som ett av de mest lovande unga kommersiella banden i Holland och Tyskland.

Och trycket från fansen är redan stort. Därför har Bubbles medlemmar valt att hålla sina efternamn anonyma för att undvika oönskad påhälsning hemma.

Caroline, Patricia och Sandra - alla 15 år - är trion som ska försvara Bubbles ära i Melodifestivalens final. Visserligen saknar de rutinen, men tjejerna tror att deras låga ålder kan vara en fördel.

- Alla tycker att vi är söta och gulliga och att vi är duktiga som kommit så här långt trots att vi är yngst, säger Yenny, som får följa tävlingens raffflande upplösning från läktaren i Globen.

Bubbles är idel leenden och skratt när Aftonbladet träffar gruppen kort efter att tjejerna avancerat till final.

Så då undrar man ju vilka mörka hemligheter som döljer sig bakom den äppelfräscha imagen.

Och svaret hittar man faktiskt på självaste hemlighuset.

- En del tycker att vi är jätttekonstiga för att vi brukar ha möten på toaletten. Och det är inga korta möten direkt, jag tror att rekordet ligger på två timmar, säger Caroline.

- Två? Snarare tre timmar, rättar resten av tjejerna.

3 Schlagerfavoriter:

Dan Panas