Porrstjärna: Jag älskade med Eminem i 17 timmar

NÖJE

NEW YORK

Här är de första bilderna ur Eminems porrheta video till låten ”Superstar”.

– Vi älskade i 17 timmar, säger Gina Lynn, porrfilmsdrottning.

Foto: splash-bulls
heta sexscener Porrskådisen Gina Lynn dyker upp hos Eminem i svarta underkläder. Inspelningen pågick sedan i nästan ett dygn.

Men inte på riktigt.

Porrfilmsstjärnan Gina Lynn berättar att världens största rapstjärna Eminem tyckte att sexscenerna var obekväma att spela in.

– Han var mycket blyg. Men han har en härlig kropp.

Gina Lynn har medverkat i hårdporrfilmer med titlar som ”Paige Shagwell: Private eye”, ”Girls affair” och ”Wet cotton panties”.

Spelar strippa

På sistone har hon försökt ta sig in i den präktigare filmbranschen med inhopp i tv-serien ”Sopranos” och en roll som strippa i ”Analysera mera 2” med Robert De Niro och Billy Crystal.

Det var i den rollen som Eminem uppges ha sett henne (för inte kan det ha varit så att Eminem tittat på porrfilm?) och han blev så betagen att han kontaktade henne och bad om ett möte.

Videon till ”Superman” ska endast finnas tillgänglig på dvd-versionen av Eminems succéfilm ”8 Mile”.

Alla var nakna

Den visar bland annat hur stjärnan försöker fly från ett hav av nakna kvinnor.

Men Gina Lynn, klädd i genomskinliga svarta underkläder, dyker upp i Eminems hem och där inleds en stekhet sexscen. Men romansen blir våldsam och paret börjar bråka.

Videon spelades in i Standard Studion i Los Angeles i slutet av förra året.

– Det är ingen romans mellan oss, säger Gina Lynn till Stepping Out. Men vi hamnade under lakanen och älskade i 17 timmar.

Fredrik Virtanen