"Vi har mycket att leva upp till"

Favorittippade Fame om toppbetyget

NÖJE

Aftonbladets recensent Per Bjurman gav bidraget "Give me your love" fem plus.

Något som får medlemmarna i Fame att jubla.

- Men samtidigt blir det lite högre krav på oss nu, säger Jessica Andersson.

Foto: PETER KJELLERÅS
BJURMANS - OCH LÄSARNAS - FAVORITER Fame slår gärna ur underläge. Men de får finna sig i att vara både Per Bjurmans och Aftonbladets läsares favoriter. "Det sätter en extra press på oss", säger Jessica Andersson.

Gruppen Fame bildades lagom till Melodifestivalen och det fanns de som rynkade pannan åt denna av Bert Karlsson skapade grupp. Men Magnus Bäcklund och Jessica Andersson uppträder i kväll i schlagerfinalen med en låt som är favorittippad - och som fått högsta betyg av Aftonbladets Per Bjurman.

En extra press

- Att få fem plus betyder så klart oerhört mycket men samtidigt sätter det en extra press på oss till finalen. Vi har plötsligt mycket att leva upp till, säger Jessica Andersson.

- Det skulle vara skönt att vara en "underdog" som slår ur underläge, men självklart är vi jätteglada över betyget, säger Magnus Bäcklund.

Fames bidrag i kväll heter "Give me your love" och är en riktig kärleksschlager.

Laddar med vila

- Jag har trott på låten sedan jag hörde den första gången. Jag tycker den är väldigt stark och så är det vackert med en låt om kärlek, säger Jessica Andersson.

Lagom till finalen får både Jessica Andersson och Magnus Bäcklund förstärkning av sina familjer som ska heja fram dem till en vinst.

- Och så ska vi ladda genom att vila och sova ordentligt, säger Magnus Bäcklund.

Linda Hjertén