”Vi kom sist – jag tror det beror på alla skriverier”

Läs chattet med Mathias i Barbados

NÖJE

Barbados säger: Hej alla glada chattare, nu är Mathias på plats.

Hilou säger: MATHIAS!!! Hur känns det att bli "brädad" av gamla klasskompisar? Och att ni kom sist, det var ju larvigt!! Du är fantastiskt söt.

Barbados säger: Tackar tackar. Det känns dubbelt, för jag är jätte jätte jätteglad för Magnus och jessica. De är verkligen värda att vinna. Håller med om att det är larvigt att vi kom sist, jag tror det beror på alla skriverier som har varit.

petri säger: Hej Mathias. Tror du att ni kom sist bara för alla plagiatskriverier?

Barbados säger: Hej hej. Det var naturligtvis ett hårt startfält, vi kanske inte skulle vunnit men nog fått en bättre placering. Jag tycker inte att låten förtjänade att komma sist.

FG säger: Vem tyckte du var bäst i MF?

Barbados säger: Jag har några favoriter. I finalen var det Alcazar, Afro-Dite och Fame. Bland de andra hade jag Andrés, Marcus och även Sahlene.

Arvika säger: Du gick ifrån sofforna under röstningen, var det jobbigt?

Barbados säger: Ja var så kissnödig så jag höll på att spricka så det var inte därför jag gick... Men det var inte kul att sitta där under omröstningen.

Hanna säger: Hej Mathias! Ni förtjänade verkligen inte att komma sist. Låten var jättebra och ert framträdande också. Hur kändes det att göra det när man är ett sånt schlagerfan som du? Lycka till i fortsättningen!

Barbados säger: Tack. Det är klart att jag skulle önska att mitt första minne från Melodifestivalen skulle vara bättre. Men jag tänker såhär: vi kom på tionde plats av 32 bidrag, så det känns bra ändå.

Qwaser säger: Du verkar ha väldigt stora fötter eller var det skorna som missvisade detta?

Barbados säger: Det är svårt med spetsiga skor och smala byxor, det ser gärna stort ut. Men jag har 42, inte onornalt stort...

helena säger: Hej Mattias!

Har sett dig på fame factory varje dag i höstas och nu får se dig i barbados det är jätte kul... hur känns det att ha Johan där på TV nu?

Barbados säger: Det känns roligt förstås. Jag hinner inte följa honom så mycket, men jag är glad att det går bra för honom, att han gör framsteg i serien.

Frida säger: Är du en i "gänget" nu? Har du kommit till rätta i gruppen? Toppen framträdande föresten i MF!

Barbados säger: Tack så mycket. Jag har kommit tillrätta, det tar ju ett tag att lära känna varandra. Men det kändes väldigt bra ifrån början och vi trivs bra nu.

Jessica säger: Hej älsklingar!! När släpper ni en ny skiva?? Vi ses på torsdag i Gävle :) Ska bli kul att se dej Mathias!

Barbados säger: Vad kul! Vi jobbar på att släppa en skiva innan sommaren, vi vet inget datum ännu.

petri säger: Kommer ni att vara med nästa år, tror du?

Barbados säger: Det vet man aldrig. Det beror på om det kommer med någon bra låt som passar oss och som vi får, då är vi gärna med.

hz säger: Du vet väl med din schlagerkunskap vilka låtar som överlever! Ingen fara att komma sist!

Barbados säger: Precis. Det stämmer ju. Och jag tror att de flesta av de här tio kommer att överleva, för det märkte man förra året att alla tio blev hits.

Barbados säger: Tack så mycket för att ni ville chatta, gå ut och njut i vårvädret. Kram från oss i bandet!