” Vi är inte besvikna utan nöjda med vårt nummer”

Läs chattet med Gladys i Afro-Dite

NÖJE

Afro-Dite säger: Hej, det här är Gladys från Afro-Dite.

Hilou säger: Hej Gladys! Du har vackrast röst i Afro-Dite! Varför vann ni inte i år, tror du?

Afro-Dite säger: Därför att det var inte meningen... nä, vi gjorde ett bra framförade men det är ju så. Alla som var där var ju vinnare. Vi hade tagit oss till finalen. Nu var det Fames koncept som gick igenom.

tess säger: Häftiga showkläder ni hade i MF. Var fick ni eran inspiration från? Nyfiken...

Afro-Dite säger: Vi har en kille som heter Thomas Malmros som hjälper oss. Den här gången hade vi tittat i modemagasin. Lite gala, men ändå inte så yvigt. Elegant men inte hysteriskt.

robyn säger: har ni ngt speciellt knep för att se så fräscha ut?

Afro-Dite säger: Ja. Smink. Och ett sunt tänkande, ett positivt tänkande.

felix säger: vad menar ni med texten "aqua playa?! vet ni det?!

Afro-Dite säger: Men Aqua playa är ju en strand... med palmer, avslappnat och varmt. En stämning och en skön plats sjunger vi om.

hassan säger: Hej tjejer, synd att ni inte vann. Ska ni lansera låten utomlands, jag tror den har potential. Det är bara mossiga svenskar som inte hajar något/Hassan

Afro-Dite säger: Vi har planer först och främst på en platta i Sverige i slutet av maj. Och sen så får vi se med utalandslanseringen, men absolut, det är inte helt omöjligt. Vi får se vad som händer.

Cissi säger: Var det verkligen sånt liv mellan SVT och er som tidningarna skrev?

Afro-Dite säger: Nej det var det inte. Vi var nöjda. Det är bara tråkigt att det blir sådär. Ibland vinklar tidningarna och så får man stå där som artist och ta emot saker man inte sagt eller gjort...

Västeråskille säger: vem av er tre är det som bestämmer!!!(har slutgiltiga rösten)

Afro-Dite säger: Det är väl vi alla tre. Vi sitter alltid och har möten. Ibland är det majoriteten och ibland är vi överens. Så det beror på situation och vad vi ska göra.

Ulf_Ståhlbröst säger: Hej Afro-Dite! Har det hänt att ni blivit hotade (el. dylikt) av främlingfientliga personer/organisationer i samband med era föreställningar? Må vara en känslig fråga, men ni är bäst!

Afro-Dite säger: Nej, tack gode gud så har det inte hänt.

magdalena säger: vilka är era närmaste framtidsplaner=

Afro-Dite säger: Det är skiva, turné och till hästen blir det repetitioner inför Stjärnklart en julkonsertturné.

Afro-Dite säger: Tack så mycket alla ni som röstade. Det blev en sjundeplats, vi är inte besvikna utan nöjda med vårt nummer. Hoppas vi ses i sommar i på turné eller festival. Kram på er alla från Gladys.

ARTIKELN HANDLAR OM