”Blir vi populära utanför Sverige är det jättekul”

Läs chattet med Jessica i Fame

NÖJE

Fame säger: Jag vill passa på att tacka alla underbara människor för allt fantastiskt stöd. Det är Jessica som chattar.

madde säger: hej hur känns det efter en sån omtummlande kväll?

Fame säger: Det känns väldigt bra, men jag har inte landat riktigt än.

Milla säger: Ett jättestort grattis till vinsten! Det var många starka låtar i år men ni är superbra vinnare och jag är säker på att ni kommer att stråla i Riga!

Hur känns det Jessica att få ge herr Sandelin "en liten knäpp på näsan"? För han har väl inte bett om ursäkt eller så...? Lycka till!! :o)

Fame säger: Ja, första för jag tack för allt fint du skrev. Det här med Christer Sandelin känns väldigt länge sen. Men det känns skönt att få visa alla som inte tror att det går att kombinera mammaroll och artisteri. Det känns skönt för både mig och Magnus som också har barn.

Lina säger: Vad kul att ni vann!! Ni var bäst! Ska ni ha samma kläder i Europa finalen?

Fame säger: Tack så mycket. När det gäller kläderna så är det inte riktigt bestämt än, det har gått så kort sedan i lördags. Men vi ska snart ha ett möte med vår designer Thomas Malmros om det.

Maria säger: Hej på er!!! Vad glad jag blev att just ni vann!!! Jag följde er på FF dagligen och gillar er skarpt! Ni har sån utstrålning båda två och det syns verkligen att ni älskar att sjunga. Hur kommer ni att klara av att vara borta från era familjer under turnén? Kommer de att närvara? Kramis

Fame säger: Tack så mycket. Våra familjer kommer att vara med så mycket som möjligt. Jonas spelar i bandet och min son Liam kommer att vara med på turné. Annars hade det varit svårt...

Zeb säger: Har ni hört någon av dom andra ländernas låtar? Tror ni att ni har stor chans att vinna i Riga?

Fame säger: Det är jättesvårt att uttala sig om eftersom vi inte har några andra av bidragen. Jag tror säkert att alla länder skickar sina bästa låtar så det lär nog bli tufft.

Zeb säger: Tycker ni synd om Mathias och hans Barbados som kom sist?

Fame säger: Ja. Jag tycker att det kändes väldigt orättvist att de hamnade på sista plats. Jag tyckte att deras låt och framträdande var jättebra så jag har svårt att förstå hur de kunde hamna sist.

Amanda säger: Jag älskar er och tyckte absolut att ni va dom bästa!!! tittat du något på FF nu när du hinner?

Fame säger: Ja, när jag väl är ledig brukar jag titta på Fame Factory.

hanna.rular säger: Okej, då frågar jag på! Jag tror att ni i Fame kan bli hur stora som helst, men hur stora vill ni bli? Erövra hela världen, eller kanske "bara" Europa?

Fame säger: Det känns som att man får ta en bit i taget. För oss just nu känns det som att det räcker utmärkt med Sverige. Har vi sedan turen att bli populära utanför Sverige är det förstås jättekul. Men Sverige känns tryggt just nu.

Robert säger: Hej Jessica! Hörde dig sjunga Suddan å Suteli å Sudda Sudda Sutteli å Suddan Å Suteli å Lej för 2 år sen, är det en låt du kan tänka dej

att plocka in i repertoaren med Fame? Kram! han i röda kostymen brevé.

Fame säger: Hej Robert! Singel och sand är ingen låt vi kommer att ta med i repertoaren...

Zeb säger: Kommer det att komma upp låtar på plattan som ni sjöng i veckofinalerna i höstas som Perfect Bliss, Dancing On A Thuesday och Higher?

Fame säger: Det är inte rikigt klart vilka låtar som kommer att ligga på plattan än, men det kommer att bli mycket nytt och lite gammalt...

Jovi säger: grattis! jag undrar, vad ska ni spela för typ av musik på er turné? blir det mycket dansvänliga covers och så eller mest nytt?

Fame säger: Det kommer att bli en väldigt blandad repertoar av modern musik som det går att dansa till. Folk som vill gå ut och bugga ska göra det till Fame, men det blir väldigt modernt.

Fame säger: Vi ska gör vårt bästa för att försvara Sveriges färger i Riga och återigen tack för all support. Ha det så bra och hej då.