Pernillas nya roll - en blond bimbo

NÖJE

Mycket fylla och sex - och lite naket.

Pernilla Wahlgren hårdpluggar dokusåpor inför sin nya roll.

- "Big Brother"-Linda är helt klart en inspirationskälla, säger hon.

Foto: ERIC ROXFELT
SEX OCH FYLLA Pernilla Wahlgren, Birgitte Söndergaard, Mona Seilitz, Ola Forssmed, Ola Rundcrantz och Jenny Lindgren är med i sängkammarfarsen "Bubbeltrubbel". - Nu ska jag verkligen få släppa loss och spela full och så och det ska bli kul, säger Pernilla Wahlgren.

Schlagerstjärna i helgen och Pippi Långstrump på scenen.

Nu väntar en ny roll som blond bimbo i sängkammarfarsen "Bubbeltrubbel" för Sveriges sexigaste tjej.

- Ja, jag hoppar friskt mellan jobben. Nu ska jag verkligen få släppa loss och spela full och så och det ska bli kul, säger Pernilla Wahlgren.

"Alla ligger med alla"

"Bubbeltrubbel" är en modernisering av den klassiska farsen "Gröna hissen" och utspelar sig på Östermalm i Stockholm i modern tid. Sex, vänsterprassel och en hel del alkohol är viktiga ingredienser i handlingen.

- Ja, alla ligger med alla. Och så är det ju alltid roligt att se folk spela fulla på scenen eftersom de brukar göra så roliga saker då, säger Pernilla Wahlgrens motspelerska, tv-profilen Birgitte Söndergaard, som spelar "en kåt och frustrerad Östermalmsdam".

Och så blir det kanske lite naket också. Birgitte berättar att pjäsen har en badkarsscen - och nickar åt Pernillas håll.

- Nej, jag skulle aldrig klä av mig inför publik, säger Pernilla.

Birgitte:

- Nåja, det sista ordet är inte sagt ännu (skratt).

Dokusåpa inspirerar

Pernilla Wahlgren berättar att hon hämtat inspiration till sin bimboroll från oväntat håll. Närmare bestämt från sex- och fylleorgierna i dokusåpan "Big Brother".

- Jag kollar på programmen för att se hur man beter sig när man är riktigt full. "Big Brother"- Linda är helt klart en inspirationskälla, säger Pernilla Wahlgren.

"Bubbeltrubbel" har premiär på Maxim i Stockholm den 9 oktober.

Dan Panas